Σελίδες

About

19 Φεβρουαρίου 2013

Χαρας Ευαγκελια για Αρτσε και Καρλοπουλο στην Αναγεννηση.

«Λαχεία» μέσα στον χειμώνα θεωρούν ότι βρήκαν στα Γιαννιτσά με την έλευση των Πέδρο Άρτσε και Κύδωνα Καρλόπουλου
(.φωτο) Τόσο ο Μεξικανός επιτελικός χαφ, που ήρθε δανεικός από την Βέροια και στην πρεμιέρα του σκόραρε με πέναλτι κόντρα στον Βύζαντα, όσο και ο 23χρονος βραχύσωμος χαφ, που ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την τεχνική του (παρότι εντάχθηκε αργά στην προετοιμασία και είχε καιρό να παίξει σε επίσημο ματς), έβαλαν τις… προσωπικές τους «πινελιές» στο διπλό της Αναγέννησης την Κυριακή στα Μέγαρα (1-2).

Η προσαρμογή των δυο παικτών ήταν άμεση και ταχύτατη, ανεβάζοντας ένα επίπεδο τη μεσαία γραμμή των κυανόλευκων. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Σάββας Κωφίδης να πλέξει το εγκώμιο των δυο παικτών στις δηλώσεις του, που δείχνουν να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο στη νέα ομάδα που «χτίζεται» μεσούσης της περιόδου. Μετά από αυτή την επιτυχία η ομάδα της Πέλλας ατενίζει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια, αφού επανήλθε στις νίκες μετά από αρκετό καιρό και στο πιο κατάλληλο τάιμινγκ (πρώτο τρίποντο με Κωφίδη).

Προπονήσεις με Σαπανίδη

Εξάλλου, ένα νέο πρόσωπο θα έχουν από τη Δευτέρα οι προπονήσεις για τα Γιαννιτσά. Ο Γιώργος Σαπανίδης, που αποκτήθηκε τον χειμώνα, ολοκλήρωσε τη στρατιωτική εκπαίδευσή του και πήρε φύλλο πορείας για μονάδα της πόλης. Έτσι, θα βρίσκεται πλέον αρκετά συχνά στη διάθεση του Κωφίδη, για προπονήσεις και αγώνες, προσθέτοντας άλλη μια λύση στη μεσαία γραμμή. Βεβαίως, ο Σαπανίδης θα λείψει από τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Φωκικό.

Παιχνίδι στο οποίο θα επανέλθει από τιμωρία ο Κώστας Σαμαρόπουλος, αλλά και οι Δημήτρης Σπαθάρας και Τάσος Χατζόγλου από τραυματισμό. Εκτός μάχης για την Αναγέννηση θα μείνουν οι τραυματίες Κυριακίδης, Σκαθαρούδης (επανέρχεται κόντρα στη Λάρισα εκτός έδρας) και Γιόγιος. Ο τελευταίος εγχειρίστηκε επιτυχώς τη Δευτέρα στον «Άγιο Λουκά» για το πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα επιστρέψει στη δράση σε περίπου ένα μήνα.

Τα Γιαννιτσά θα επιδιώξουν τη δεύτερη σερί νίκη με την ομάδα της Άμφισσας, για να δώσουν αξία στο διπλό στα Μέγαρα και να πλασαριστούν ψηλότερα, αφού πλέον δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» τη σωτηρία (συν 12 από την επικίνδυνη ζώνη).