Σελίδες

About

02 Μαρτίου 2013

Τρεις μηνες χωρις '' ασο ''στην εδρα της η Αναγεννηση.Νεα της τελευταιας στιγμης.

  Η Αναγέννηση καλείται κόντρα στην Καλλιθέα να επανέλθει μετά από τρεις μήνες σε εντός έδρας νίκη.
Τελευταίος «άσος» για τα Γιαννιτσά ήταν το 2-1 με τον Θρασύβουλο στις 2 Δεκεμβρίου και έκτοτε ακολούθησαν πέντε αποτυχημένες απόπειρες για νίκη στο «σπίτι» τους. Πιο συγκεκριμένα, οι Μακεδόνες έχασαν εντός από Ηρακλή Ψαχνών (1-2), Καβάλα (0-2) και έφεραν ισοπαλίες με Απόλλωνα Σμύρνης (0-0), Ηρακλή (0-0) και Φωκικό (επίσης 0-0). Κοινώς, οι κυανόλευκοι πρέπει να βελτιώσουν τις επιθετικές επιδόσεις τους στα Γιαννιτσά, αφού πέτυχαν μόνο ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ευτυχώς δηλαδή που ενδιάμεσα η ομάδα του Σάββα Κωφίδη πανηγύρισε και το διπλό ψυχολογίας και εδραίωσης στα Μέγαρα με τον Βύζαντα (1-2), πριν τρεις αγωνιστικές…

Σαν να μην έφταναν οι απουσίες των τιμωρημένων Σαμαρόπουλου και Καρακάσογλου και των τραυματιών Κυριακίδη, Γιόγιου, στην Αναγέννηση Γιαννιτσών προέκυψαν ακόμα δυο ελλείψεις της τελευταίας στιγμής, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, ο Σάββας Κωφίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Σκαθαρούδη (φωτό), αφού ο νεαρός δεξιός εξτρέμ υπέστη υποτροπή στον προηγούμενο τραυματισμό του, ενώ τράβηγμα υπέστη και ο Άγγελος Χαρμάνας, με τον νεαρό επιθετικό να μένει επίσης εκτός αποστολής. Βεβαίως, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αμφότεροι πιθανότατα θα επανεμφανιστούν την προσεχή αγωνιστική, με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας.

Πρεμιέρα για Σαπανίδη


Την ίδια στιγμή, ντεμπούτο σε αποστολή θα κάνει ο Γιώργος Σαπανίδης, αφού ο 23χρονος μέσος, παρότι εντάχθηκε αργά στην προετοιμασία και υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως μπορεί να βοηθήσει άμεσα τους κυανόλευκους.


Η αποστολη για το ματς με την Καλιθεα. 
 Λαμπάκης, Γκαρακλίδης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Σερέτης, Καρπαθάκης, Σιδηρόπουλος, Βλαχόπουλος, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καπνίδης (πιθανή ενδεκάδα), Καραογλανίδης, Ζαγοριανός, Καμπάνης, Χατζόγλου, Αντρεϊνι, Τσίλογλου και Σαπανίδης.