Σελίδες

About

27 Μαρτίου 2013

Το βάρος στον Αβραάμ Καραογλανίδη

Διπλό ήταν το… κακό για την ομάδα της Πέλλας, την Κυριακή στον Βόλο, αφού όχι μόνο ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά «έχασε» και τον Χρήστο Λαμπάκη
. Ο 33χρονος τερματοφύλακας έσπασε δυο πλευρά και θα μείνει νοκ άουτ για τουλάχιστον ενάμισι μήνα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το βάρος για τα περισσότερα αν όχι όλα τα παιχνίδια που απομένουν πέφτει στους ώμους του νεαρού Αβραάμ Καραογλανίδη, που προάγεται σε βασικό, με τον Ιορδάνη Ζαχαριάδη να είναι η επόμενη επιλογή για την αποστολή. Ο Καραογλανίδης βεβαίως, που είναι γιος του προέδρου των κυανόλευκων, Λάκη, είχε κάνει και πέρυσι συμμετοχές στην κατηγορία, παρά την παρουσία των Βοσνιάδη αρχικά και του Αποστόλου στη συνέχεια, αλλά και φέτος, όποτε απουσίαζε ο Λαμπάκης.
 
Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, ο Σάββας Κωφίδης αντιμετωπίζει και άλλες ελλείψεις για τον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, ο Σερέτης παραμένει τιμωρημένος, ο Χαρμάνας υπέστη τράβηγμα, ενώ νοκ άουτ συνεχίζουν να είναι και οι Σκαθαρούδης, Τσιάμης, Ζαγοριανός.

Παρά τις απουσίες, τα Γιαννιτσά είναι αποφασισμένα για μια νέα αρχή, για να μην μπλέξουν σε… περιπέτειες, παρά το «συν εννιά» από την επικίνδυνη ζώνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αναγέννηση θα τεθεί αντιμέτωπη με έναν παλιό γνώριμο, τον 23χρονο μέσο, Γιώργο Ιορδανίδη, που «μετακόμισε» το χειμώνα στο Αγρίνιο. Όσο για την αποστολή, σε αυτή μετέχουν οι Καραογλανίδης, Γκαρακλίδης, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Καρπαθάκης, Σιδηρόπουλος, Άρτσε, Καρλόπουλος, Καπνίδης, Καρακάσογλου (πιθανή ενδεκάδα), Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Σαμαρόπουλος, Σαπανίδης, Αντρεϊνι, Καμπάνης, Τσίλογλου, Καραδήμος.