Σελίδες

About

27 Μαρτίου 2013

Επίσκεψη αστυνομικών Πέλλας στην Εισαγγελία Γιαννιτσών για τις επιδόσεις δικογράφων


Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας (Προέδρου Σπυριδη Ανδρέα, Γεν. Γραμματέα Τροχίδη Χρήστου, Ταμία Παπαδόπουλου Σεραφείμ) με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πέλλας κ. Σμυρλής πραγματοποιήθηκε σήμερα 26-03-2013 ώρα 10.00 στο γραφείο της παραθέτοντας της προβλήματα που εμπίπτουν της αρμοδιότητας της.

Κατά κύριο λόγο συζητήθηκε και παρακλήθηκε η κυρία Εισαγγελέας να παράσχει την βοήθεια της όσον αφορά την ελάφρυνση - απαλαγή του προσωπικού της Αστυνομίας από ένα πολύ σημαντικό "πάρεργο" την επίδοση δικογράφων.
Αφού την ενημερώσαμε για την λειψανδρία που μαστίζει τις Υπηρεσίες, για τις απαιτήσεις του Υπουργείου για ενίσχυση με 35 άτομα στον Εβρο για την λαθρομετανάστευση και μια σειρά άλλων προβλημάτων, λάβαμε την διαβεβαίωση της για την κατά το δυνατό βοήθεια και επίλυση του θέματος της επίδοσης δικογράφων και από άλλους φορείς του Δημοσίου Τομέα, ούτως ώστε με τις εναπομείναν δυνάμεις η Αστυνομία να μπορέσει να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της για την διαφύλαξη της προστασίας του πολίτη καθώς και της περιουσίας δημόσιας κι ιδιωτικής.