Σελίδες

About

05 Μαρτίου 2013

Μεγάλη νίκη για τον Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών επί του Α.Ο.Κ. «Ίκαροι»


Σε μονόλογο εξελίχθηκε για άλλη μια φορά το -τυπικά- τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών, αφού το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» κέρδισε το περασμένο Σάββατο 02/03/2013, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, «Έλλη Μυστακίδου», τον Α.Ο.Κ. «Ίκαροι», με σκορ 27 - 91.

Οι παίχτες του «Μέγα» είχαν ένα πολύ εύκολο απόγευμα, καθώς από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού επέβαλαν τον ρυθμό τους πιέζοντας τους «γηπεδούχους» σε όλο το γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη τους, μπόρεσαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να βάλουν εύκολα, πολλά και γρήγορα καλάθια.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας των νικητών, κ. Γιάννης Κασιμίδης, τόνισε: «Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας. Δεν νομίζω σε τέτοια παιχνίδια να μπορείς να κάνεις το οποιαδήποτε σχόλιο. Ήταν μια εύκολη νίκη που μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουν πάρα πολύ χρόνο συμμετοχής οι παίκτες του παιδικού τμήματος έτσι ώστε να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Όπως φαίνεται και από την βαθμολογία παρόλο που το πρωτάθλημα θέλει δυο αγωνιστικές για να τελειώσει, έχουμε περάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος της κατηγορίας μας και εκεί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια».  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαιτησία των Εκίζογλου Κ. και Καψίδη Κλ. ήταν πολύ καλή.

Τα δεκάλεπτα:  02 –26,  07–21, 07–22, 11–22.

Γ.Α.Σ. Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Γ. Κασιμίδης - Κ. Χατζηαντωνίου): , Μιχαηλίδης Χ. 8π, Παναγιωτίδης Αν. 1π, Ζαγανίδης Μ. 8π, Βασιλειάδης Ι. 21π, Ιατρόπουλος Δ. 4π(1τρ)., Γεωργίου Αγγ. 22π(2τρ), Πονόπουλος Γ. 6π, Μωυσίδης Η. 10π., Σατραζάνης Β. 3π, Σουζέλης Ι. 2π, Αργυρόπουλος Β. 6π.

Α.Ο.Κ. Ίκαροι :
(Προπονητής Ν. Σπόντης): Παπαδόπουλος Μ. 2π, Κοκονάς Α. 1π., Καρπάτσης Α. 9π, Λιούνας Μ. 2π, Αναστασίου Σ. 9π, Μαυρόπουλος Δ. 4π, Λούτσης Γ.