Σελίδες

About

15 Απριλίου 2013

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που «τσίμπησε» τον βαθμό, 1-1, από τη Νίκη Βόλου.
Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη αν και προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, με την Αναγέννηση να απειλεί με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές να φτάνει στην ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο η Νίκη ήταν πιο απειλητική και έχασε ευκαιρίες με τους Φλίγκο και Τάντιτς. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν με αντεπιθέσεις και ανάγκασαν σε αρκετές στιγμές τον Βούρα σε καίριες επεμβάσεις. Ο Κυριάκος στο 42’ βρέθηκε απέναντι από τον Καραογλανίδη, με τον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών να αποκρούει σωτήρια με τα πόδια.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όμως, η Νίκη κατάφερε να σκοράρει. Ο Κυριάκος στο 47’ έκανε την παράλληλη σέντρα για τον Φλίγκο κι εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1. Η Αναγέννηση ανέβασε στροφές και έγινε πιο απειλητική και στο 58’ έφτασε στην ισοφάριση με τον Σκαθαρούδη μετά από φάση διαρκείας να ισοφαρίσει σε 1-1. Στη συνέχεια και οι ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης, με το παιχνίδι να αποκτά πολύ καλό ρυθμό. Παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες το 1-1 διατηρήθηκε, με τη Νίκη Βόλου να μένει στην τέταρτη θέση.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Καρογλανίδης, Τσιάμης, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος, Γκαρακλίδης (62’ Σαμαρόπουλος), Σκαθαρούδης (85’ Αντρείνι), Ζαγοριανός, Σαπανίδης (71’ Καπνίδης), Σέρετης, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος
Νίκη Βόλου: Βούρας, Φλίγκος, Καρατζάς, Παππάς (68’ Ουέλινγκτον), Πουρτουλίδης (86’ Τζιώρας), Παπαδόπουλος, Ριζογιάννης, Τάντιτς (46’ Λαλίν), Κυριάκος, Βέρτζος, Ψιάνος