Σελίδες

About

01 Απριλίου 2013

«Τυχεροί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Οι δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών μετά τον αγώνα στις Σέρρες...



ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΦΙΔΗΣ (Προπονητής Αν. Γιαννιτσών):
«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο ποιοτικά μπορεί να μην ήταν τόσο καλό αλλά σίγουρα είχε ένταση, είχε ενδιαφέρον. Γίνανε φάσεις και στις δύο εστίες. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ νευρικοί, δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική οργάνωση. Αλλά κυρίως την μετάβαση από άμυνα σε επίθεση, όταν είχαμε δηλαδή εμείς την κατοχή, ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί στις φάσεις μας, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Ευτυχίσαμε βέβαια σε αυτό το διάστημα, γιατί η αντίπαλη ομάδα θα μπορούσε να είχε σκοράρει και μάλιστα στην φάση με το δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκαν τα πράγματα, τόσο το αμυντικό μας παιχνίδι αλλά και κυρίως έγινε καλύτερο όταν είχαμε εμείς την μπάλα στα χέρια μας, όπου αρχίσαμε πλέον με περισσότερη αυτοπεποίθηση να παίζουμε στο παιχνίδι και έτσι να φτάνουμε πιο καλά στην αντίπαλη περιοχή. Η τύχη έπαιξε τον ρόλο της καθώς και πάλι υπήρχε ένα δοκάρι για την αντίπαλη ομάδα και αμέσως μετά εμείς σκοράραμε. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο. Εύχομαι και στις δύο ομάδες να έχουνε καλύτερη συνέχεια και πιο ποιοτικό παιχνίδι».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ (Προπονητής Εθνικού Γαζώρου): «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε περισσότερο από την δύναμη και από τις μονομαχίες και έτσι δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Εμάς το σκεπτικό μας από την αρχή ήτανε να ανέβουμε ψηλά, να πιέσουμε την ομάδα των Γιαννιτσών, έτσι ώστε να κλέψουμε την μπάλα και να μπορέσουμε να βγούμε γρήγορα στην επίθεση.
Είναι γεγονός ότι η ομάδα μου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και ακόμη περισσότερες προϋποθέσεις για ευκαιρία, όμως δεν σημαίνει ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί όσο περνούσε η ώρα και ιδιαίτερα μετά το 30' αρχίσαμε να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, κάναμε πάρα πολλά λάθη, όσον αφορά την διάταξη την αμυντική, δεν ανεβήκαμε σε παίκτες και έτσι από εκεί και μετά άρχισαν τα Γιαννιτσά να παίρνουν μπάλα και να βγαίνουν στην επίθεση. Δεν έχουν κανέναν λόγο οι ποδοσφαιριστές μου να είναι νευρικοί. Δεν έχουν κανέναν λόγο να είναι απείθαρχοι. Δεν έχουν κανέναν λόγο να μην προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι η ομάδα έχει αγχωθεί πάρα πολύ. Βγαίνει αυτό μέσα στο γήπεδο και ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να το κερδίσουμε από το πρώτο ημίχρονο δυστυχώς και πάλι βγαίνουμε ηττημένοι.

Έχει καταντήσει πλέον ρουτίνα να μιλάμε σαν Eθνικός για την διαιτησία. Είναι καθαρό το γκολ του Γεωργιάδη, το δοκάρι, σκάει η μπάλα μέσα και νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε και στο video και στο καπάκι η ομάδα των Γιαννιτσών βγαίνει στην αντεπίθεση και σκοράρει. Από εκεί και πέρα και ο τερματοφύλακας πιάνει την μπάλα έξω από την γραμμή και υπάρχουν και άλλες πάρα πολλές φάσεις. Δεν μας προσέχουν, δεν μας σέβονται, δεν μας υπολήπτονται, αλλά δεν κάνουμε και εμείς όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε. Πολλές φορές το έχω πει στους ποδοσφαιριστές ότι εάν θες να λέγεσαι ομάδα, αν θες να λέγεσαι ποδοσφαιριστής που έχει φιλοδοξίες και ποδοσφαιρικό εγωισμό, πρέπει ακόμη και τον κακό διαιτητή να τον κερδίζεις. Καλή συνέχεια στα Γιαννιτσά».

ΠΕΔΡΟ ΑΡΤΣΕ (Ποδοσφαιριστής Αν. Γιαννιτσών): «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτή την νίκη και θα θέλαμε να την αφιερώσουμε στον Λαμπάκη».