Σελίδες

About

11 Απριλίου 2013

«Ήμασταν φοβισμένοι»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Σάββας Κωφίδης υποστήριξε πως η ομάδα του εμφανίστηκε φοβισμένη απέναντι στον Θρασύβουλο.

Αναλυτικά τι είπε: «Σε ένα παιχνίδι που αγωνίζονται δύο ομάδες χωρίς μεγάλες διαφορές σε ποιότητα μετρούν η αποφασιστικότητα, η θέληση και το πάθος. Αντιθέτως, ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος και εμείς φαινόταν να έχουμε φόβο στο παιχνίδι. Ήταν φανερό πως δεν ακολουθήσαμε σε καμία περίπτωση στην ένταση του αγώνα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνεις αν θες να διεκδικήσεις τη νίκη. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο για τον Θρασύβουλο. Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας οδήγησε σε αρκετά λάθη», τόνισε ο Σάββας Κωφίδης.
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Υπάρχουν παιχνίδια που είμαστε καλοί, αλλά έχουμε και σκαμπανεβάσματα. Δεν ξέρω τι φταίει και συμβαίνει αυτό. Ακόμα και οι παίκτες μας δεν ξέρουν. Λείπουν από το παιχνίδι μας βασικά στοιχεία, όπως το πάθος και η αγωνιστικότητα. Είναι άλλο να λέμε ότι πιστεύουμε σε κάτι καλό και άλλο να το δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο».