Σελίδες

About

19 Μαΐου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ)



(11' Ισαάκ σουτ, 12', 37' Στεφανίδης σουτ & κεφ - 24' Άρτσε φάουλ)
Την πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μοιράζεται πλέον από το βράδυ της Κυριακής, ο Ηρακλής ο οποίος επικράτησε, εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ, με 3-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών, στο Καυτανζόγλειο.  Ο «Γηραιός» δεν άφησε πολλά περιθώρια στα Γιαννιτσά και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο είχε «καθαρίσει» την υπόθεση τρίποντο, αφού  στο 11ʼ ο Ισαάκ και στο 12ʼ ο Στεφανίδης είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 24ʼ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν προσωρινά με εκτέλεση φάουλ του Αρτσε, αφού στο  37ʼ και πάλι ο Στεφανίδης με κεφαλιά έδωσε και πάλι... αέρα δύο τερμάτων για τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έκαναν συντήρηση δυνάμεων, αφού την Τετάρτη ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.


(11' Ισαάκ σουτ, 12', 37' Στεφανίδης σουτ & κεφ - 24' Άρτσε φάουλ)

Ηρακλής (Γιάννης Χατζηνικολάου): Π. Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, Τσερκέζος, Λόπεθ, Ντατίδης (46ʼ Σαράφογλου), Σιατραβάνης (78ʼ Γεωργίου), Στεφανίδης (62ʼ Αλεξίου), Ισαάκ, Σουλίδης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης):
Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Γκαρακλίδης, Γιόγιος, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης, Αντρεΐνι (46ʼ Χαρμάνας), Καμπάνης (65ʼ Καρλόπουλος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δουδούμης (Φθιώτιδας), Λιανός (Βοιωτίας)