Σελίδες

About

13 Μαΐου 2013

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-2 ΤΕΛΙΚΟ




(14' Τσιλιγκίρης σουτ, 33' Καραμαλίκης σουτ, 35' Φαρινόλα σουτ, 71' Μπάρκογλου σουτ - 80' πεν, 83'  Χαρμάνας σουτ)

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Κιάσσος, Διαμάντης (63' Κρουσταλέλης), Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Καμαρά, Φαρινόλα (66' Μπάρκογλου), Τσιλιγκίρης (63' Καραδέμητρος), Κατσίκης, Καραμαλίκης.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης):
Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε (73' Καπνίδης), Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης, Καρλόπουλος (46' Χαρμάνας), Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Γιογιός (63' Καρπαθάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούλας (Λάρισας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιασωνίδης - Καπνίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλωνα που επικράτησε 4-2 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και παραμένει στην πρώτη θέση, έχοντας «μαξιλαράκι» επτά βαθμών από την τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και ουσιαστικά «καθάρισαν» το ματς απο το 35ʼ λεπτό στο οποίο προηγούνταν ήδη 3-0. Το σκορ για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» άνοιξε στο 14ʼ ο Τσιλιγκίρης, ενώ στο 33ʼ ο Καραμαλίκης έκανε το 2-0. Το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 35ʼ ο Φαρινόλα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με τον Μπάρκογλου στο 71ʼ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κι ενώ οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν ήδη στο μυαλό τους το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τα γκολ του Χαρμάνα στο 80ʼ (πεν) και το 83ʼ.