Σελίδες

About

23 Μαΐου 2013

Ύποπτο το Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός

Η UEFA έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ενημερώνει πως ο αγώνας μεταξύ της Αναγέννησης Γιαννιτσών και του Πιερικού θεωρείται ύποπτος και βρίσκεται ήδη υπό διερεύνηση.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, που προκύπτει λίγο καιρό μετά από ένα ακόμα ύποπτο παιχνίδι της Football League, το Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής.
Συγκεκριμένα, η UEFA έστειλε στοιχεία για την αναμέτρηση της 15ης Μαΐου, όπου η Αναγέννηση Γιαννιτσών επικράτησε με 3-1 του Πιερικου.Η ΕΠΟ έστειλε το φάκελο στην Εισαγγελία, το Υπουργείο Αθλητισμού και τη διοργανώτρια αρχή, ενώ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013.
Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά - Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος".