Σελίδες

About

15 Μαΐου 2013

Σφράγισε... παραμονή η Αναγέννηση Γιαννιτσών


Σπουδαία νίκη πήρε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, με 3-1 επί του Πιερικού, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία.
Το παιχνίδι βέβαια σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Λαζαρίδη των «μελανόλευκων», ο οποίος μετά από κόντρα με τον Καπνίδη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 6’ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σπαθάρα για το 1-0. Στο 21’ ο Πιερικός ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε κεφαλιά του Καρακατσάνη. Στη συνέχεια το παιχνίδι παίχτηκε στον χώρο του κέντρου,  με τον Καρπαθάκη στο 40’ να έχει ένα σουτ στο δοκάρι. Ο τραυματισμός του Λαζαρίδη στο 41’ λαχτάρησε τους πάντες στο γήπεδο.
Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση ήταν πιο απειλητική και στο 57’ ο Σκαθαρούδης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον Πιερικό, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση. Και στο 87’ ο Άρτσε με σουτ έγραψε το 3-1 για την ομάδα των Γιαννιτσών. Στο 88’ οι φιλοξενούμενοι ε΄χαν δοκάρι με τον Ανδριόπουλο.
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Γιόγιος (76’ Σαπανίδης), Χαρμάνας (56’ Καπνόπουλος), Καπνίδης (46’ Σκαθαρούδης)
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης (44’ Καραγκούνης), Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος (72’ Πολίτης), Καρακατσάνης, Ανδριόπουλος, Καθάριος (72’ Ίτσιος), Γιαζιτζόγλου