Σελίδες

About

19 Ιουνίου 2013

Συμφώνησαν με Αλεξίου στην Αναγεννηση.

Συμφωνια κυριων μεταξυ του προεδρου της Αναγεννησης κ του  Α.Αλεξιου για τη διαδοχή του Σάββα Κωφίδη στην ομάδα της Πέλλας
, επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ακέραιο. Η διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη, μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις και πρόσκαιρη «σφήνα» του Άγγελου Διγκόζη, έδωσε το χρίσμα στον έμπειρο τεχνικό, που παλιότερα δούλεψε σε Οδυσσέα Κορδελιού (φέτος), Ηλιούπολη, Νίκη Βόλου, Καστοριά, Κ20 ΠΑΟΚ και Εθνική Νέων. Η παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Εθνικής προτιμήθηκε λόγω κύρους, καταξίωσης, εμπειρίας, αλλά και της ικανότητάς του να «χτίσει» μια ανταγωνιστική ομάδα σε χαμηλό σχετικά κόστος.

Βοηθός του Αλεξίου θα είναι ο στενός συνεργάτης του, Μάκης Δανδίκας (συνυπήρξαν σε Κορδελιό και Κ20 ΠΑΟΚ), ενώ με δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας ο νέος τεχνικός των Γιαννιτσών τόνισε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Μιλούσαμε μέρες και όλα πήγαν καλά. Προέχει η δουλειά, η σοβαρότητα και η πειθαρχία, για να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, χτίζοντας μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα, με νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες, η οποία θα παίζει καλή μπάλα».