Σελίδες

About

27 Ιουνίου 2013

Γιαννιτσά: Αποφασίζει ο… Χουμπ Στέφενς!

«Γέφυρες» συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ άπλωσε η ομάδα της Πέλλας, εκμεταλλευόμενη την παρουσία του νέου προπονητή της, Αλέξη Αλεξίου, που στο παρελθόν διατέλεσε παίκτης του «Δικεφάλου» (δούλεψε και στην Κ20) και έχει προσβάσεις στην Τούμπα. Άλλωστε, ο Αλεξίου είχε αντίστοιχη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και στην πρώην ομάδα του, τον Οδυσσέα Κορδελιού.

Έτσι, την Τετάρτη σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης υπήρξε συνάντηση σε καλό κλίμα ανάμεσα στους επιτελείς της Αναγέννησης Γιαννιτσών, τους Λάκη Καραογλανίδη (πρόεδρος), Θωμά Πέλκα (αντιπρόεδρος) και Αλέξη Αλεξίου με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που έχει ενεργό ρόλο στη διοίκηση του «Δικεφάλου».


Οι δυο πλευρές ανέλυσαν το ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας τους, καθώς θα δοθούν κάποιοι δανεικοί στους κυανόλευκους, μόλις πάρει τις αποφάσεις του ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός Χουμπ Στέφενς. Επίσης, θα δοθεί φιλικό μεταξύ των δυο ομάδων μέσα στην προετοιμασία, ενώ τα Γιαννιτσά άμεσα αναμένεται να «κλείσουν» κάποιες μεταγραφές (πάντα στη λίστα ο Χρήστος Παλάσκας του Οδυσσέα Κορδελιού).