Σελίδες

About

06 Ιουνίου 2013

Φαβορί για Γιαννιτσά είναι ο Αλέξης Αλεξίου!

Επαφή σε καλό κλίμα είχαν το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος των κυανόλευκων, Λάκης Καραογλανίδης, με τον προπονητή Σάββα Κωφίδη.
Αφού υπήρξε διακανονισμός των οφειλομένων, οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν σε φιλικό «διαζύγιο», επιβεβαιώνοντας τις τελευταίες φήμες που ήθελαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη για την ομάδα της Πέλλας
Παρελθόν από την Αναγέννηση αποτελεί και ο στενός συνεργάτης του, Γρηγόρης Τσινός, ενώ ο ισχυρός άνδρας των Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης μετά από αυτή την εξέλιξη δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Σάββα Κωφίδη για την προσφορά του. Είναι αδαμάντινος χαρακτήρας, αλλά δεν μπορέσαμε να συγκλίνουμε στο οικονομικό. Με λύπη ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια, παραμένουμε πάντα φίλοι, όπως και με τον Γρηγόρη Τσινό. Η Αναγέννηση μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας κλείνει προπονητή και ως την Παρασκευή ανακοινώνει λύση συμβολαίων με παίκτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυνατά για να αναλάβει τα Γιαννιτσά «παίζει» ο Αλέξης Αλεξίου, που φέτος εργάστηκε στον Οδυσσέα Κορδελιού και παλιότερα σε Νίκη Βόλου, Ηλιούπολη, Καστοριά, Κ20 ΠΑΟΚ, Εθνική Νέων κ.α. Βεβαίως, δεν αποκλείονται και οι εκπλήξεις, αφού ενδέχεται να υπάρξουν επαφές και με άλλους τεχνικούς.



.