Σελίδες

About

07 Ιουλίου 2013

Σκεψεις για τον ΄΄1΄΄ για την Αναγεννηση.

Εκτός από τους Παλάσκα, Διαμαντόπουλο και Ιβανίδη, αλλά και τους στόχους από το εξωτερικό, ένα νέο όνομα που φαίνεται πως απασχολεί την ομάδα της Πέλλας στο μεταγραφικό πεδίο είναι αυτό του Βαγγέλη Πίτκα(φωτο).
Ο 30χρονος Σερραίος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος μετά από μια αξιόλογη σεζόν στην Παναχαϊκή και φέρεται να ενδιαφέρει και άλλες ομάδες. Ο Πίτκας δέχθηκε ήδη κρούση από την Αναγέννηση και δεν αποκλείεται να συμφωνήσει για τη θέση βασικού, αφού ο Λαμπάκης δείχνει κοντά στην έξοδο (τον θέλουν Πιερικός και Αγροτικός Αστέρας). Ο Βαγγέλης Πίτκας στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Καλλικράτεια, Κιλκισιακό, Αιολικό, Αναγέννηση Καρδίτσας, Τηλυκράτη Λευκάδας και Οικονόμο Τσαριτσάνης.
  Ταυτόχρονα, παρελθόν για την ομάδα του Αλέξη Αλεξίου αποτελεί ο Γιώργος Καμπάνης, αφού ο νεαρός μέσος ακολούθησε στη Μύκονο τους Καρπαθάκη και Καρακάσογλου και η ομαδα της Μυκονου αποκτα εναν ακομη παικτη που φωρεσε την φανελα της Αναγεννησης.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα στις 20.00 στο Δημαρχείο Γιαννιτσών θα διεξαχθεί γενική συνέλευση, με τη διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη να προτίθεται να ζητήσει χείρα βοηθείας απ’ όλους τους τοπικούς φορείς ενόψει μιας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν.