Σελίδες

About

16 Ιουλίου 2013

Ξεκινημα με πολλες εκρεμοτητες για την Αναγεννηση.

Football League: Απαλλαγή για Γιαννιτσά, ΠιερικόΕν μέσω πολλών εκκρεμοτήτων άρχισε η προετοιμασία για τη νέα χρονιά στην ομάδα της Πέλλας, υπό τις οδηγίες του Αλέξη Αλεξίου και του βοηθού του Μάκη Δανδίκα, αφού πολλές θέσεις μένουν ανοιχτές για το ρόστερ. Νέα πρόσωπα ήταν ο 21χρονος αμυντικός χαφ, Παναγιώτης Σάρρος , με θητεία σε Οδυσσέα Κορδελιού και Κ20 ΠΑΟΚ, που θα αποκτηθεί, όπως και ο 23χρονος μεσοαμυντικός, Δαυίδ Ιβανίδης, με θητεία σε Κορδελιό και Κ20 Ηρακλή, που επίσης θα υπογράψει ,


Επίσης, παρέστησαν οι νεοαποκτηθέντες, Πέτρος Κραβαρίτης (τερματοφύλακας), Λυμπέρης Στεργίδης (υπογράφει την Τρίτη για να επιστρέψει και τυπικά στους κυανόλευκους μετά από μισό χρόνο) και Χρήστος Παλάσκας, ενώ ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και ο Πορτογάλος πρώην εξτρέμ της Επανομής, Νομπρέγκα Ντα Σίλβα.

Από το περσινό ρόστερ παρέστησαν 11 παίκτες, ενώ την Τετάρτη αναμένεται η άφιξη τριών Γάλλων, ενός Βραζιλιάνου και ενός Σενεγαλέζου. Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, αλλά και για τους δανεικούς που θα έρθουν από τον ΠΑΟΚ.