Σελίδες

About

22 Αυγούστου 2013

Υπογράφει ο μέσος Φρανκ Φοκά... Αναγέννηση 1-1 Αιγινιακός. (Φιλικος αγωνας)

Χωρίς νικητή έληξε το φιλικό στο Νέο Μυλότοπο, με την Αναγέννηση Γιαννιτσών να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τον Αιγινιακό.
Η ομάδα της Πέλλας στο 30΄κέρδισε πέναλτι με τον Στεργίδη, αλλά ο ίδιος νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Μπαϊμάκη.

Στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σέρβου Πρέντραγκ Σίκιμιτς, το οποίο κέρδισε ο Γιαζιτζόγλου (0-1). Στο 70΄ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Νέβες, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η ομάδα της Πιερίας δίνει το επόμενο φιλικό την Κυριακή, εντός έδρας με τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ συνεχίζει τις αναζητήσεις για επιθετικό και αμυντικό χαφ.

Από την άλλη πλευρά, τα Γιαννιτσά δοκίμασαν τον 21χρονο Καμερουνέζο (έχει γαλλικό διαβατήριο), Φρανκ Φοκά (φωτό), ο οποίος είναι αριστερός εξτρέμ και έπαιζε στις μικρές κατηγορίες της Γαλλίας (Κολμάρ, Σαρ Ουνιόν). Ο Φοκά αναμένεται να υπογράψει στην Αναγέννηση.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Παλάσκας, Χατζόγλου, Κουρούπης, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Μοσχάκης, Στεργίδης, Σιδηρόπουλος, Αναστασίου. Έπαιξαν και οι Κραβαρίτης, Γιανκούλιτσα, Νομπρέγκα, Νέβες, Τσιάμης, Σάρρος, Χατζηστεφάνου, Φοκά και Λυσίτσας.



ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαϊμάκης, Αχαλινόπουλος Λ., Γιαντσέλης, Λιόλιος, Κιβρακίδης, Ζούρκος, Χατζής, Δερμιτζόγλου, Αχαλινόπουλος Κ., Γκατζολάρι, Καρακατσάνης. Έπαιξαν και οι Τόλιος, Δήμου, Σαμαράς, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Χατζής, Σίκιμιτς, Μιλόσκοβιτς, Μίτροφ, Πέντα.