Σελίδες

About

04 Αυγούστου 2013

Αναγεννηση Γιαννιτσων - Εορδαικος 2-2..Γυρισε ξανα στην ομαδα ο Β.Μπαξεβανος.

Οριστικοποιήθηκε το Σάββατο η επιστροφή του 21χρονου αμυντικού χαφ, Βασίλη Μπαξεβάνου (φωτό) στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο ρεπορτάζ της mikriliga.com τον Ιούλιο. Ο νεαρός γηγενής μέσος, που έχει αγωνιστεί και στην Παναχαϊκή, έπαιξε μάλιστα και στο φιλικό στην Πτολεμαϊδα με τον Εορδαϊκό, που έληξε ισόπαλο 2-2.


Ο Σάρρος με πλασέ στο 20΄ έκανε το 0-1 για την ομάδα της Πέλλας, ενώ στο 23΄ ισοφάρισε ο Μαυροματίδης για τους γηπεδούχους. Στο 65΄ ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ Νέβες με χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-2 για τους κυανόλευκους, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 στο 72΄ από τον Συμεωνίδη.

Ο Αλέξης Αλεξίου δοκίμασε τον Καμερουνέζο επιθετικό, Πίγκλι Κονσταντίν, για τον οποίο δεν πάρθηκε κάποια απόφαση (κέρδισε το πέναλτι), ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται θετικές εξελίξεις με τους Στέλιο Λαμπάκη και Λυμπέρη Στεργίδη. Για την Αναγέννηση ξεκίνησαν οι Καραογλανίδης, Τσιάμης, Κουρούπης, Γκαρακλίδης, Χατζόγλου, Ιβανίδης, Γιανκούλιτσα, Σάρρος, Μοσχάκης, Σιδηρόπουλος, Κονσταντίν. Έπαιξαν και οι Κραβαρίτης, Ντιόπ, Μπαργκά, Νέβες, Νομπρέγκα, Χαρμάνας, Μπαξεβάνος,Χατζηστεφάνου, Παλάσκας, Κυριακίδης.

 
Τα Γιαννιτσά θα δώσουν τη Δευτέρα το επόμενο φιλικό με την αλβανική Ντιναμό Τιράνων, την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν τον Αχαρναϊκό, ενώ ο αριστερός χαφ, Θεόφιλος Βλαχόπουλος, που αποτελεί παρελθόν, θα συνεχίσει στη Μύκονο (ήδη «έκλεισαν» εκεί οι πρώην συμπαίκτες του, Καρακάσογλου, Καρπαθάκης και Καμπάνης).