Σελίδες

About

02 Αυγούστου 2013

«Κλείνει» Γιαννιτσά ο Στέλιος Λαμπάκης

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το «κουβάρι» των δανεικών παικτών που θα ενισχύσουν την ομάδα της Πέλλας, προερχόμενοι από τον ΠΑΟΚ
. Ο 21χρονος Στέλιος Λαμπάκης δείχνει τη δεδομένη στιγμή μια ανάσα από την Αναγέννηση, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον «Δικέφαλο», για την παραχώρησή του με υποσχετική. Ο Λαμπάκης ξεχώρισε πέρυσι στη Football League 2 με τη φανέλα του Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στην Κ20 του ΠΑΟΚ. Και στις δυο ομάδες ο νεαρός είχε προπονητές τον Αλέξη Αλεξίου και τον συνεργάτη του, Μάκη Δανδίκα, με τους οποίους σμίγει και στα Γιαννιτσά, όπως και με τους άλλοτε συμπαίκτες του, Κραβαρίτη, Σάρρο, Παλάσκα και Ιβανίδη, που ακολούθησαν ίδιο δρομολόγιο αυτό το καλοκαίρι.

Ο Στέλιος Λαμπάκης προορίζεται κυρίως για δεξί μπακ, συνθέτοντας ανταγωνιστικό δίδυμο με τον επίσης ταλαντούχο Κώστα Κυριακίδη, αλλά έχει την ευχέρεια να παίξει και στόπερ. Ο νεαρός αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του, ώστε να «ανηφορίσει» στο Καϊμάκτσαλαν και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των κυανόλευκων.

Πάντως, από τον ΠΑΟΚ εξετάζονται και άλλες λύσεις παικτών που ίσως έρθουν δανεικοί. Όπως ο 20χρονος κεντρικός χαφ, Φάνης
Τζανδάρης, που πέρυσι ήταν βασικός στην κατηγορία με την Αναγέννηση Επανομής, ενώ είχε αρκετές συμμετοχές από τον Χουμπ Στέφενς στα φιλικά. Στη λίστα βρίσκεται και ο 19χρονος αριστερός μπακ, Στέλιος Ποζατζίδης (Κ20 ΠΑΟΚ και παλιά Αχιλλέα Περαίας).