Σελίδες

About

24 Αυγούστου 2013

Στόχοι οι Μπακόλας- Τσουρλίνοφ για την Αναγεννηση.

Εντείνονται οι επαφές για τις τελευταίες… πινελιές των μεταγραφών στην ομάδα της Πέλλας, που συνεχίζει τις συζητήσεις για επιθετικό και τερματοφύλακα.
Ενω στα υπόψη για τη γραμμή κρούσης είναι ο Τσβέταν Τσουρλίνοφ και για τα δοκάρια ο Απόστολος Μπακόλας.

Ο πρώτος είναι 27χρονος Σκοπιανός επιθετικός, που το 2006 αγωνίστηκε στην Καλαμάτα και πρόσφατα απασχόλησε τον Αιγινιακό. Ο Τσουρλίνοφ αγωνιζόταν στην δευτεραθλήτρια Σκοπίων, Μέταλουργκ, ενώ ακόμα έχει θητεύσει στην πατρίδα του με Τίρνοβο, Πομπέντα και Γευγελή, αλλά και σε Αζερμπαϊτζάν (Μπακού) και Λιθουανία (Ζαλγκίρις Βίλνιους).

Ο Μπακόλας δείχνει να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ομάδα του Αλέξη Αλεξίου και ίσως αποκτηθεί άμεσα. Ο 20χρονος γκολκίπερ ανήκε πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα και παλιότερα σε Ηρακλή Ψαχνών και Φιλοθέη, ενώ αν «κλείσει» θα συμπληρώσει το τρίο με τους Κραβαρίτη και Καραογλανίδη.

Εξάλλου, τα Γιαννιτσά νίκησαν την Παρασκευή σε φιλικό με 6-1 το Νέο Μυλότοπο, παίζοντας με αρκετές «εφεδρείες», με σκόρερ τους Χατζηστεφάνου (δυο), Λυσίτσα, Τσάλμα, Γκάρτζο και έναν υπό δοκιμή παίκτη. Την Κυριακή οι «ρεζέρβες» δίνουν νέο τεστ κόντρα στον Πενταπλάτανο.