Σελίδες

About

27 Αυγούστου 2013

Tα νεα της Αναγεννησης.

Συνάντηση με τον 27χρονο Σκοπιανό επιθετικό, Τσβετάν Τσουρλίνοφ, θα έχουν την Τρίτη οι άνθρωποι των κυανόλευκων και ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης
. Ο υψηλόσωμος φορ έπαιζε πέρυσι στη δευτεραθλήτρια της πατρίδας του, Μέταλουργκ, έχει αγωνιστεί στην Καλαμάτα, ενώ πρόσφατα απασχόλησε και τον Αιγινιακό. Παράλληλα, στο προσκήνιο για την επίθεση ήρθε και το όνομα του 26χρονου, Βασίλη Γαλάνη, με θητεία σε Ολυμπιακό Βόλου (πέρυσι), Εσώβαλτα Γιαννιτσών (τόπος καταγωγής του), Παναθηναϊκό, Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς και τη ρουμανική Γκαζ Μετάν. Για τη γραμμή κρούσης άλλωστε υπάρχουν μόνο οι Αναστασίου και Χαρμάνας και συνεπώς υπάρχει ανάγκη για ακόμα έναν επιθετικό περιοχής. Τέλος, μετά τον Λαμπάκη δεν αποκλείεται να έρθει και άλλος δανεικός από τον ΠΑΟΚ.


Στην Εδεσσα  με ΗΡΑΚΛΗ

 Μετά το φιλικα  με Μυλοτοπο και Πενταπλατανο την Κυριακή (1/9) υπάρχει ένα ακόμη τεστ κόντρα στον ΗΡΑΚΛΗ.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30, αλλά δε θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο της τοπικής πόλης, αλλά σ' αυτό της Εδεσσας, καθώς γίνονται διορθωτικές κινήσεις στο χορτάρι.

Να σημειωθει οτι τα φιλικα με την ομαδα του Ηρακλη τεινουν να γινουν παραδοση στην περιοδο της προετοιμασιας των δυο ομαδων.