Σελίδες

About

02 Σεπτεμβρίου 2013

Aρεσε η Αναγεννηση παρα την ηττα στο φιλικο με τον Ηρακλη.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στα Γιαννιτσά, ο Ηρακλής επικράτησε την Κυριακή (01/09) της τοπικής Αναγέννησης με 2-1.
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ματσούκα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56΄ με τον Παλάσκα και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 65΄ ο Κοντοδήμος. Τη Δευτέρα (02/09) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Βίτορ Λίμα, ο οποίος αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο 23΄ για τον «Γηραιό», λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο.


Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

-Χωρίς μεγάλη φάση μέχρι στιγμής το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους σε έναν αρκετά καλό αγωνιστικό χώρο.
 -Ζητούμε συγνώμη για την μη ύπαρξη ραδιοφωνικής μετάδοσης μέσω του BlueArena Web Radio, όμως οι συνδέσεις του ίντερνετ στην περιοχή είναι κάτω του μετρίου και ως εκ τούτου το σήμα δεν θα μπορούσε να φτάσει στους δέκτες σας.
-Με 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Σίνισα Γκόγκιτς. Ο Χουάντερσον είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπουκουβάλας (δεξιά), Μπριλάκης (κέντρο), Παπαστεριανός (κέντρο), Χιντζίδης (αριστερά) είναι η τετράδα στην αμυντική γραμμή, Λίμα και Μπάμπα συμπληρώνουν τη θέση του αμυντικού χαφ, ενώ οι Ονουάτσι (δεξιά), Πορτουλίδης (κέντρο), Κυριάκος (αριστερά), είναι στη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Ματσούκας.
23': Ο Λίμα ζητάει αλλαγή! Παραχωρεί την θέση του στον Ιντζόγλου
-Μέτρια η εικόνα του παιχνιδιού, χωρίς μεγάλες φάσεις. Ματσούκας και Ονουάτσι εναλάσσονται διαρκώς θέσεις στην επίθεση. 
32': Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή! Ο Πορτουλίδης στρώνει στον Ιντζόγλου, αυτός μόνος και ανενόχλητος απο το ύψος του πέναλτι δεν μπορεί να νικήσει τον Καραογλανίδη με σουτ στην κίνηση, κόρνερ.
34' Λάθος του διαιτητή! Ο Ματσούκας επιχειρεί την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα χτυπά καθαρά στο χέρι του Ντιόπ που σταματά την πορεία της μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Θεολόγου όμως, δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
38' Νέα καλή φάση για τον Ηρακλή: Ο Ματσούκας μπαίνει από τα αριστερά, την κατάλληλη στιγμή επιχειρεί την παράλληλη σέντρα, αλλά κανείς από τους παίκτες του Ηρακλή δεν ακολουθεί την φάση για να...φυσήξει απλά την μπάλα στα δίχτυα.
-Ο Ηρακλής έχει ανεβάσει την απόδοσή του. Από το 30' και μετά και επιτίθεται συνέχεια κυρίως από τα πλάγια έχοντας κλείσει τον αντίπαλό του στο μισό γήπεδο.
44' Πρώτη καλη ευκαιρία για την Αναγέννηση! Ο Φρανκ εκτελεί το φάουλ από τα δεξιά, ο Ντιόπ πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, ο Χουάντερσον είναι στο σωστό σημείο και μπλοκάρει την μπάλα.
45' ΓΚΟΛ 0-1: Παράλληλη σέντρα του Κυριακου από τα αριστερά, ο Ονουάτσι στρώνει στον Ματσούκα, ο οποίος βρίσκει εστία παρά το κλείσιμό της από δύο παίκτες της Αναγέννησης και με ιδανικό πλασέ ανοίγει το σκορ για τον Ηρακλή.
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου
-Καλό ημίχρονο για τον Ηρακλή, κυριως από το 30' και μετά οπότε και φάνηκε να βρίσκει τα πατήματά του. Από το σημείο εκείνο και μετά, οι "κυανόλευκοι" βελτίωσαν την κυκλοφορία της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ με τον Ματσούκα, που είναι και πάλι κινητικός. Πλήγμα ενδεχομένως η αποχώρηση του Λίμα, ενώ από την άλλη πλευρά, η Αναγέννηση περιορίστηκε κυρίως σε παθητικό ρόλο και απείλησε με την κεφαλιά του Ντιόπ στο 44'. 
 ------------------------------------------------------------------------------------------------------
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
-Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε ο Ηρακλής, με τρεις αλλαγές η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι Χαρμάνας, Μαγιόμπο και Κραβαρίτης στην θέση των Αναστασίου, Ματίας και Καραογλανίδη. 
53': Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Πορτουλίδη που δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα πριν από λίγο, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης
55': Νέα αλλαγή για τους "κυανόλευκους". Ο Βουτσιάς στη θέση του Ονουάτσι.
56' ΓΚΟΛ 1-1: Ισοφάριση για την Αναγέννηση! Ο Φρανκ εκτέλεσε το φάουλ από τον άξονα, η άμυνα αδρανεί και ο Παλάσκας ανενόχλητος από την μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.
65' ΓΚΟΛ 1-2: Εκπληκτικό γκολ από τον Κοντοδήμο για τον Ηρακλή! Ο αμυντικός των "κυανολεύκων" εκτελεί αριστοτεχνικά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, νικά τον Κραβαρίτη και ξαναδίνει προβάδισμα στην ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο γκολ - φάουλ του Ηρακλή στα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια. Είχε προηγηθεί το γκολ του Χιντζίδη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον ίδιο τρόπο.
-Μετά το γκολ ο Ηρακλής ανέβασε και πάλι την απόδοσή του. Από το 46' μέχρι το λεπτό που σκόραρε ο Κοντοδήμος ήταν μέτριος.
-Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει συνολικά λόγω των πολλών αλλαγών και ορισμένων σκληρών μαρκαρισμάτων
Τέλος του παιχνιδιού
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ταυτότητα του φιλικού
Γήπεδο: Ν. Μυλότοπου
Διαιτητής: Π. Θεολόγου
Βοηθοί: Σίπκας, Δεμερτζής
4ος: Μαυρίδης
Γκολ: 56' Παλάσκας /45' Ματσούκας, 65' Κοντοδήμος
Κίτρινες: -/-
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλ. Αλεξίου): Καραογλανίδης (46' Κραβαρίτης), Τσιάμης, Παλάσκας (77' Χατζόγλου), Ντιόπ, Κουρούπης, Φρανκ (85' Σιδηρόπουλος), Ματίας (46' Χαρμάνας), Μοσχάκης (50' Ιβανίδης), Στεργίδης, Αναστασίου (46' Μαγιόμπο), Φρανκ
Στον πάγκο: Κραβαρίτης, Λαμπάκης, Χατζόγλου, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Σιδηρόπουλος, Χαρμάνας, Σάρρος, Μαγιόμπο, Καράμπελας






ΗΡΑΚΛΗΣ (Σιν. Γκόγκιτς):  Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (80' Νατσιόπουλος), Χιντζίδης (56' Κοντοδήμος), Μπριλάκης (84' Κραγιόπουλος), Παπαστεριανός (75' Τσερκέζος), Μπαμπά (59' Κοντέων), Λίμα (23' Ιντζόγλου), Πορτουλίδης (53' Τσιλιανίδης), Κυριάκος (56' Σιατραβάνης), Ματσούκας (64' Χιονίδης), Ονουάτσι (55' Βουτσιάς)
Στον πάγκο: Κηπουρός, Κοντέων, Τσιλιανίδης, Τσερκέζος, Ιντζόγλου, Κοντοδήμος, Νατσιόπουλος, Βουτσιάς, Σαββίδης, Κραγιόπουλος, Σιατραβάνης, Χιονίδης