Σελίδες

About

23 Σεπτεμβρίου 2013

Κουρούπης: Μαχητές πάντα στην Αναγεννηση.

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην προετοιμασία της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι ο Θεόφιλος Κουρούπης (φωτό), που δείχνει να «καπαρώνει» τη φανέλα του αριστερού μπακ. Ο 23χρονος πλάγιος αμυντικός, που ήρθε φέτος από την Κόρινθο και παλιότερα έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα, Εορδαϊκό, Εθνικό Σοχού, Ηρόδοτο και Κύπρο (Φρέναρος) μίλησε για την νεα του ομαδα τονίζοντας
: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου στα Γιαννιτσά είναι ότι διαθέτουμε μια ομάδα με φιλοδοξίες, ενθουσιασμό και πάντα πνεύμα μαχητή. Θα πρέπει να ιδρώνει πολύ ο αντίπαλος για να μας καταβάλει, όπως συνέβη στο Κύπελλο με τον Αιγινιακό. Δεν θα είμαστε ποτέ εύκολη λεία και μπορούμε να κάνουμε ζημιές στον οποιονδήποτε. Στο Κύπελλο ίσως κόστισε η απειρία, αλλά σταδιακά θα ωριμάσουμε, έχουμε νεαρούς παίκτες στο ρόστερ. Το κλίμα είναι καλό και δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή κ. Αλεξίου και τον γυμναστή κ. Δανδίκα. Έχουμε καλά τρεξίματα και φυσική κατάσταση».

Για να συνεχίσει ο Κουρούπης: «Θεωρώ αρκετά καλό το επίπεδο του ρόστερ, νομίζω βλέπει και ο κόσμος ότι υπάρχουν δυνατότητες και πρέπει να μας στηρίξει με υπομονή, για να έχουμε μια καλή πορεία. Θα βλέπουμε χωριστά κάθε ματς, με στόχο τη γρήγορη σωτηρία, σε έναν ανταγωνιστικό όμιλο. Φέτος πέφτουν άλλωστε τρεις και όχι δυο. Μας περιμένει μια δύσκολη πρεμιέρα στην Κέρκυρα, με αντίπαλο που προέρχεται από τη Σούπερ Λίγκα, έχει έμπειρο ρόστερ και βλέψεις ανόδου, αλλά εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας για κάτι θετικο.