Σελίδες

About

04 Σεπτεμβρίου 2013

Προωρο τελος για δυο στην Αναγεννηση.

Χωρίς να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα της ομάδας της Πέλλας σε επίσημο ματς αποχωρούν οι Γκάμπριελ Νέβες και Ιβάν Εντουάρντο Νομπρέγκα Ντα Σίλβα
. Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ, που έπαιζε στην Α΄ Σερβίας και ο Πορτογάλος εξτρέμ, με θητεία πέρυσι στην Αναγέννηση Επανομής, «έβγαλαν» όλη την προετοιμασία στα Γιαννιτσά, έχοντας συμφωνήσει στο οικονομικό από την πρώτη στιγμή.

Ο Αλέξης Αλεξίου ωστόσο έκρινε στην πορεία ότι οι δυο παίκτες δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά (άλλωστε στις θέσεις τους υπάρχουν πολλές λύσεις, όπως οι Στεργίδης, Φοκά, Καράμπελας, Μοσχάκης, Σιδηρόπουλος, Σάρρος) και έτσι αποχώρησαν για τις πατρίδες τους, χωρίς να σταλούν στην ΕΠΟ τα συμβόλαιά τους, με αποτέλεσμα να αναζητούν άλλη ομάδα.

Έτσι, το ρόστερ της Αναγέννησης... ελάφρυνε και υπάρχει η ευχέρεια να αποκτηθούν δυο επιθετικοί (όπου υπάρχουν μόνο οι περιφερειακοί Αναστασίου και Χαρμάνας). Οι στόχοι είναι δεδομένοι και αφορούν τον Σέρβο Αλεξάντερ Μίλιτς και τον Χερέντια Μαγιόμπο από την Γκαμπόν. Αμφότεροι γυμνάζονται ήδη με τα Γιαννιτσά και είναι πιθανό να υπογράψουν «πακέτο». Κριτήριο ίσως αποτελέσει και το… δείγμα τους στο φιλικό της Τετάρτης με τον Εθνικό Γαζώρου, στις 17:30 στις Σέρρες, παιχνίδι για το οποίο δεν έχει προβλήματα το τεχνικο τιμ.