Σελίδες

About

07 Σεπτεμβρίου 2013

Και Μίλιτς και... Μαγιόμπο!

Παίκτες της Αναγέννησης Γιαννιτσών θεωρούνται πλέον οι δυο επιθετικοί που δοκιμάστηκαν τις προηγούμενες μέρες, ο 27χρονος Χερέντια Μαγιόμπο από τη Γκαμπόν, που έχει γαλλικό διαβατήριο και θητεία σε Γαλλία και Βέλγιο, αλλά και ο 24χρονος Σέρβος, Αλεξάντερ Μίλιτς, με παρουσία σε Αλβανία και Ρουμανία («έβγαλε» την προετοιμασία με τον Αγροτικό Αστέρα).


Επίσης, στην ομάδα του Αλέξη Αλεξίου εντάχθηκε και ένας Αμερικάνος αριστερός χαφ, ονόματι Άλεξ, ενώ μετά από αυτές τις εξελίξεις αλλά και τον τραυματισμό του στο φιλικό στη Χαλάστρα (στο 30΄, χωρίς να πρόκειται για κάτι σοβαρό), πιθανότατα αποχωρεί ο 19χρονος Πορτογάλος επιθετικός, Μπετίνιο «Γκάτο».

Η ομάδα της Πέλλας επικράτησε με 4-1 του Καμπανιακού, με δυο γκολ του Μοσχάκη και από ένα των Καράμπελα και Μαγιόμπο. Για τα Γιαννιτσά, που την Κυριακή παίζουν και στο Κοκκινόχωμα με το τοπικό Βυζάντιο, δεν έπαιξαν αρκετοί βασικοί, όπως οι Κουρούπης, Ιβανίδης, Στεργίδης, Παλάσκας, Αναστασίου, Κραβαρίτης, Ντιόπ, Μπαργκά.



 Για την Αναγέννηση ξεκίνησαν οι 

 Καραογλανίδης, Λαμπάκης, Χατζόγλου, Κάρταλ, Φοκά, Σάρρος, Καράμπελας, Χαρμάνας, Σιδηρόπουλος, Μαγιόμπο, Μπετίνιο. Έπαιξαν και οι Τσιάμης, Μπαξεβάνος, Λυσίτσας, Χατζηστεφάνου, Αλεξ.