Σελίδες

About

01 Οκτωβρίου 2013

Με το αριστερο η Αναγεννηση. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0



(77' Γκόμεζ σουτ)

Στο 13' δοκάρι ο Μπαλντοβαλίεφ
Στο 90' δοκάρι ο Γυφτόκωστας
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ναγιάρ, Σουάνης (82' Γυφτόκωστας), Καραδέμητρος (56' Ανδρεόπουλος), Γκόμεζ, Κόντος, Μπαλντοβαλίεφ, Σίμιτς (70' Βλάχος), Κουτσόπουλος.



Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αλέξης Αλεξίου):
Κραβαρίτης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας, Στεργίδης (84' Σιδηρόπουλος), Ματίας, Καράμπελας (73' Φοκά), Ιβανίδης, Μπαξεβάνος (90' Καρτάλ), Εμπάργκα, Μοσχάκης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιαννουλάκης (Χανίων)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής (Ηπείρου), Σιαμέτης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκόμεζ - Κουρούπης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο:
Πολύ πιο εύκολη από ότι καταμαρτυρά το τελικό 1-0, ήταν η επικράτηση της Κέρκυρας κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Οι «Φαίακες» ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους και με τέρμα του Γκόμεζ στο 77ʼ , πήραν το πρώτο τους τρίποντο. Οι γηπεδούχοι... σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια με τον Μπαλντοβαλίεφ στο 13ʼ και τον Γυφτοκώστα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Αλεξίου: Μοιρασμένο το παιχνίδι

Ο τεχνικός των Γιαννιτσών, Αλέξης Αλεξίου, είδε μοιρασμένο το ματς με την Κέρκυρα, και τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από τη συνάντηση... «Πιστεύω πως σταθήκαμε καλά, και θεωρώ πως αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική πάσα, τότε θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε κάποιο τέρμα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά τελικά ηττηθήκαμε από δική μας αμυντική αδράνεια. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα, είμαστε μια ποιοτική ομάδα και η γνώμη μου είναι ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το σημερινό αγώνα. Είμαστε μια ομάδα με πολλά νεαρά παιδιά, και θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε την παρραμονή μας στην κατηγορία». 

Μιχάλης Γρηγορίου τονισε.
«Κάθε αρχή και δύσκολη, οι πρεμιέρες είναι πάντα επικίνδυνες για τους γηπεδούχους και τα φαβορί. Εμείς ευτυχώς, μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το σκόπελο των Γιαννιτσών, το σκόπελο του άγχους! Στην αρχή του πρωταθλήματος θέλουμε να συλλέξουμε όσο περισσότερα θετικά αποτελέσματα μπορούμε, ωσότου, ρολάρουμε ως ομάδα. Νομίζω πως είχαμε τις φάσεις εκείνες για να σκοράρουμε νωρίτερα, όπως πχ στη φάση του δοκαριού, και τα πράγματα να γινόταν πιο εύκολα για εμάς, στη συνέχεια. Αλλά τελικά το γκολ ήρθε για μας, μετά από πολλές αλλαγές σε παίκτες και συστήματα. Από τον σημερινό αγώνα κρατάμε τους βαθμούς. Ευχαριστώ, επίσης, τον κόσμο για την όποια στήριξη, σήμερα... Πλέον, κοιτάμε το ματς με το Βατανιακό, και δυστυχώς, εμείς θα έχουμε μια μέρα λιγότερη, για να ξεκουραστούμε...».