Σελίδες

About

06 Οκτωβρίου 2013

Με Πέλκα ο Απόλλων, 1-0 την Αναγεννηση στον Ν.Μυλοτοπο.Δηλωσεις προπονητων.


Με Πέλκα ο Απόλλων, 1-0 στα Γιαννιτσά  | onsports.grΟ Απόλλων Καλαμαριάς έφυγε με το διπλό απο τα Γιαννιτσά καθώς νίκησε 1-0 την τοπική Αναγέννηση.

Οι «Πόντιοι» μπόρεσαν να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Πέλκας στο 62΄ και άντεξαν μέχρι τέλους στις προσπάθειες των γηπεδούχων για ισοφάριση.
ΦΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:
Στο 5’ Γιανκουλίτσα σέντρα κεφαλιά του Αναστασίου μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
Στο 12’ ο Παλάσκας από κοντά με το κεφάλι και στην συνέχεια ο Αναστασίου  μέσα από την μικρή περιοχή έχασαν μοναδική ευκαιρία  για το γκολ για τους γηπεδούχους.
Στο 33’ ο Πέλκας μόνος από καλή θέση αστόχησε στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 51’ ο Μοσχάκης γίνεται αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή σουτάρει η μπάλα σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα, μεγάλη στιγμή για τα Γιαννιτσά για να ανοίξουν το σκορ.
Στο 52’ νέα καλή στιγμή για την Αναγέννηση με τον Αναστασίου που σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με διπλή προσπάθεια ο Καρατζιοβαλής μπλόκαρε.
Στο 63’ ο Πιτσόκος πάσαρε στον Πέλκα που με σουτ έγραψε το 0-1 για την Καλαμαριά κόντρα στην ροη του αγώνα.
Στο 67’ σουτ του  Κουρουπή κόντραρε η μπάλα σε πόδι αμυντικό; και κόρνερ για τα Γιαννιτσά .
Στο 74’ κεφαλιά του καπία από κοντά αποκρούει εντυπωσιακά ο κραβαρίτης/.
Στο 81’ ο Καραμπελάς πάσαρε στον αναστασίου που μόνος  μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ.
Διαιτητής Σκούλας Θεσσαλίας
Κίτρινες: Αθανασιάδης42’, Γιανκουλίτσα 44’, Κισκαμπάνης 55’, Ιβανίδης 65’, Μανουσαρίδης 90’
Κόκκινη : στο 81’ για Ιβανίδη με 2η κίτρινη εξύβριση φιλάθλων.
Από την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Στεργίδης, Αναστασίου και Μπαξεβάνος από τους νικητές οι Πέλκας, ΠιτσόκοςΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κραβαρίτης, Τσιάμης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Παλάσκας, Γιανκούλιτσα (68΄ Καράμπελας), Μπαξεβάνος, Φοκά (63΄ Ιβανίδης), Μοσχάκης, Αναστασίου, Στεργίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντζιος, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης (55΄ Κουάντιο), Βλάχος (88΄ Μανουσαρίδης), Αθανασιάδης, Πέλκας (81΄ Βέργος).

Δηλωσεις προπονητων.


Πατζιαράς προπονητής Καλαμαριάς: Έγινε ένα καλό παιχνίδι σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, έγιναν και από τις 2 ομάδες ευκαιρίες, ήταν  σε γενικές γραμμές ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες , στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι στην επανάληψη και μέχρι το 25’ του β ΄ μέρους ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και είχε και το δοκάρι, μετά εμείς πλαγιοκοπίσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε , νομίζω ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, ο κόσμος μας είναι ένας ακόμα παίκτης μας στην προσπάθεια που κάνουμε, εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι  και στο επόμενο εντός έδρας ματς για να έχουν αποτέλεσμα οι 2 εκτός έδρας νίκες. Να ευχηθώ στην Αναγέννηση Γιαννιτσών τα καλύτερα για την συνέχεια.
 
 
Αλεξίου Προπονητής Αναγέννησης  «Ήταν συναρπαστικό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε, στην επανάληψη πιέσαμε είχαμε δοκάρι και 2-3 καλές ευκαιρίες για το γκολ που δεν ήρθε, νομίζω ότι το αποτέλεσμα σήμερα ήταν άδικο  για μας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο σήμερα, αλλά δυστυχώς  έτσι είναι το ποδόσφαιρο, εμείς έχουμε καλή ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι τα παιδιά δεν πρέπει αν το βάλουν κάτω , έχουμε δυνατότητες να πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια.»