Σελίδες

About

19 Νοεμβρίου 2013

Με νίκη συνέχισε ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών» το Σαββάτο 16 Νοεμβρίου 2013 στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας  Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα Α.Σ Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς με σκορ 89-77.

Στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» διεξήχθη ένα όμορφο αλλά παράλληλα και δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της ομάδας των Γιαννιτσών κατάφεραν και έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το πάθος όμως και η ανταγωνιστικότητα των γηπεδούχων στο τέταρτο δεκάλεπτο τους έδωσε την πολύτιμη νίκη για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των Γιαννιτσών  Κώστας Χατζηαντωνίου τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη τους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν δύσκολο και πιο έμπειρο αντίπαλο. Καταφέραμε όμως και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και επιβάλαμε τον ρυθμό μας στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι και το συστατικό που μας έδωσε την νίκη. Επίσης είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα πολύ θετικά μηνύματα και την προσπάθεια των νεαρών παιχτών της ομάδας μας. Συνεχίζουμε με το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι.»

Διαιτητές του αγώνα: Καλέσης Β. και Καψίδης Κ.
Τα δεκάλεπτα: 22-22, 15-19, 21-15, 31-21
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
sima megasΜ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών: (Προπονητές: Γ. Κασιμίδης – Κ. Χατζηαντωνίου) Πατσιάνης  Γρ. 16π, Λαζόπουλος Χρ., Μάρκου Π., Στοιτσης Γ., Ιατρόπουλος Δ., Χανός Κ., Παναγιωτίδης Τ. 4π, Χατζηαντωνίου Κ. 2π, Πονόπουλος Γ. 12π(1τρ), Αργυρόπουλος Β. 14π (3τρ),Μιχαηλίδης Χ. 42π(1τρ)
Α.Σ Μ. Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς: (Προπονητής:)Δρούγκας Αθ. 20π(4τρ), Χατζής Κ. 3π(1τρ), Λεμονάκης Π. 22π, Σαλιώρας Ι. 4π, Χαιρόπουλος Π., Αναστασίου Β. 16π, Αϊβαλιώτης Κ., Μπακάλης Ν. 4π, Γκάρας Αλ. 8π.  

 
ΠΗΓΗ.. Γραφείο Τύπου