Σελίδες

About

28 Δεκεμβρίου 2013

Χαος η κατασταση στην Αναγεννηση.


cfoot2Απ’ το κακό στο χειρότερο η κατάσταση στην ομάδα. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, με τους παίκτες να απέχουν απ’ τη σημερινή προπόνηση και ήδη ο Μοσχάκης θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Πριν λίγες ημέρες, ο Λάκης Καραογλανίδης μίλησε στον τυπο και αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι της Football League. Και η δική του δεν είναι στην απ’ έξω.
Έτσι, λόγω του γεγονότος πως οι παίκτες δεν είναι πληρωμένοι –μοιράστηκαν κάποια λίγα για τις γιορτές- αποφασίστηκε μετά από ώριμη σκέψη να μην «κατέβουν» στη σημερινή προπόνηση, κατά την επιστροφή τους απ’ την άδεια των Χριστουγέννων. Όσο παραμένει μετέωρη η κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις επόμενες κινήσεις τους, αφού χρειάζονται κάποιες εγγυήσεις για τις οφειλές που... τρέχουν.
Ήδη, ο Γιώργος Μοσχάκης(μετα τον Λυμπερη Στεργιδη που συμφωνησε με την Παναχαικη) θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από το σύλλογο των Γιαννιτσών. Σήμερα είχε νέα επαφή με την διοίκηση, στην οποία ξεκαθάρισε εκ νέου πως θέλει να φύγει, κάτι που πιθανώς επισημοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα. Ο παίκτης δεν μπορεί να αντέξει άλλο τα προβλήματα και ήδη σκέφτεται την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη».