Σελίδες

About

01 Δεκεμβρίου 2013

Oι δηλωσεις των δυο προπονητων Αναγεννηση Γιαννιτσων - Βατανιακος

  
cfoot2cfoot2
Ομάδα που ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο ήταν ο Βατανιακός, σύμφωνα με τον προπονητή του, Σάκη Παπαβασιλείου. Ψυχραιμία συνέστησε ο Κώστας Σταματίου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Γιαννιτσά, οι προπονητές των δυο ομάδων δήλωσαν...

Σάκης Παπαβασιλείου (προπονητής Βατανιακού): "Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που ξέρουμε τι ζητάμε στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες με διάρκεια στη κατοχή της μπάλας, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και κάναμε ένα μεγάλο διπλό μέσα στα Γιαννιτσά που βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Το σκορ αν και ήταν υπέρ μας, δεχτήκαμε την πίεση από τον αντίπαλο με αποκορύφωμα το δοκάρι που είχε η Αναγέννηση, αλλά καταφέραμε να κρατήσουμε το παιχνίδι.
Αυτό που έχουμε να κάνουμε στην συνέχεια, είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να μην νομίζουμε ότι ήρθε η σωτηρία με ένα παιχνίδι, να καταλάβουν οι παίκτες μου ότι πρέπει να συνεχίσουμε και στα επόμενα παιχνίδια με τον ίδιο ζήλο. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είχαν την ουσία σήμερα και πήραν τους τρεις βαθμούς και για την Αναγέννηση να ευχηθώ καλή συνέχεια καθώς είναι μια ομάδα που ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο".

Κώστας Σταματίου (προπονητής Αν. Γιαννιτσών): "Είχα επισημάνει από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά το παιχνίδι με την Καρδίτσα, ότι το πρωτάθλημα της Football League είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα νεαρά παιδιά, όπως είναι αυτά της Αναγέννησης. Ο Βατανιακός είναι μια ομάδα που ίσως έχει παρεξηγηθεί. Το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι μια καλοστημένη, καλοκουρδισμένη ομάδα που το έδειξε και στα άλλα τα παιχνίδια. Σήμερα όμως οι παίκτες μου δεν είχαν καθαρό μυαλό δεχτήκαμε το γκολ από ολέθριο λάθος και αυτό μας αποσυντόνισε εντελώς.

Δεν επωφεληθήκαμε το πρώτο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα που ήμασταν κυρίαρχη του παιχνιδιού και όταν μείναμε πίσω στο σκορ, αυτό μας επηρέασε, γίναμε νευρική χωρίς καθαρό μυαλό. Πιέσαμε όμως τον Βατανιακό, ίσως δικαιούμασταν και ένα γκολ σώζοντας το παιχνίδι δυστυχώς όμως η μπάλα έκανε το παιχνίδι της.

Τώρα θέλει ψυχραιμία από όλους, κάνουμε μεγάλο αγώνα όπως όλοι μας, πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι, όλες οι ομάδες αυτής της εμβέλειας είναι κοντά στην βαθμολογία και πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Βατανιακού και στον συνάδελφο εύχομαι καλή συνέχεια".