Σελίδες

About

18 Ιανουαρίου 2014

Οι δηλωσεις των δυο προπονητων.

cfoot2
Στη σημασία των τριών βαθμών αναφέρθηκε ο προπονητής του Αιγινιακού που μίλησε και για το όνειρο της πρόκρισης στο Κύπελλο. Δεν το βάζει κάτω ο νεός τεχνικός των Γιαννιτσών, Θ. Δημόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο άνδρες μετά το 1-0 υπέρ του Αιγινιακού:
Κώστας Νικολαΐδης (προπονητής Αιγινιακού): «Περαστικά στα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν. Ήταν ένα παιχνίδια μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Εκτός από το ένα γκολ που πετύχαμε, είχαμε άλλες 2-3 ευκαιρίες για να ανεβάσουμε το δείκτη του σκορ. Δεν τις αξιοποιήσαμε και μείναμε με το φτωχό 1-0. Οι απουσίες των Κιβρακίδη, Φαμπίνιο, Ζούρκο φάνηκαν αισθητά. Ίσως επειδή δώσαμε δύο δύκκολα παιχνίδια με Πανιώνιο και Πιερικό. Εκείνο που μετρά είναι οι τρεις βαθμοί και κοιτάμε το Κύπελλο με τον Πανιώνιο. Έχουμε ελάχιστες ελπίδες να προκριθούμε, αλλά θα παλέψουμε κι ό,τι βγει».
Θανάσης Δημόπουλος (προπονητής Αναγέννησης Γιαννιτσών): «Πιστεύω ότι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, αυτό φάνηκε και από τους δύο τραυματισμούς των παικτών. Ανέλαβε την ομάδα πριν μια εβδομάδα, με τα τόσα προβλήματα που έχει, αγωνιστική και οικονομικά. Συμμαζέψαμε όσο μπορούσαμε την ομάδα, κατεβήκαμε με 15 παίκτες, παρόλα αυτά οι παίκτες μου είχαν πάθος και ψυχή. Αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Αιγινιακός. Χάρηκε που το Αιγίνιο έκανε τόσο καλή ομάδα και μακάρι να παίξει στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς θα το παλέψουμε μέχρι τελευταία στιγμή και με μερικές μεταγραφές που θα κάνουμε. Η διαφορά των ουραγών δεν είναι πολύ μεγάλη. Με δύο νίκες μπορείς να ανέβεις ψηλά».