Σελίδες

About

22 Ιανουαρίου 2014

Να και οι μεταγραφες...(!!!)Περιμένουν Λάζετιτς τα Γιαννιτσά


 
cfoot2Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης, Θωμάς Πέλκας, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Σέρβο φορ.

Ο αντιπρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Θωμάς Πέλκας μίλησε στον Arena FM 89,4 για την δύσκολη προσπάθεια που επιχειρείται προκειμένου να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία, τονίζοντας ότι θα γίνουν μεταγραφές.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Θωμάς Πέλκας, για τη άσχημη κατάσταση στα Γιαννιτσά: «Συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες, πραγματικά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, εμείς κάνουμε ένα αγώνα, ώστε η Αναγέννηση να αντέξει και να επιβιώσει στην Β’ εθνική. Τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε ασφαλιστική ενημερότητα για κάποια χρέη, που έχουμε στο ΙΚΑ, δεν είναι πολλά και θεωρώ ότι μέχρι μεθαύριο θα έχει τελείωσει το θέμα. Έτσι θα μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με μεταγραφές.
Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν φύγει, αλλά εμείς ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες κινήσεις, μιλήσαμε με δυο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τον Αγγελούδη και τον Κονίτση. Υπέγραψαν προσύμφωνα και περιμένουμε και ένα σέντερ φορ, τον Λάζετιτς. Τα έξοδα είναι πραγματικά τεράστια, μ’ έναν απλό προϋπολογισμό θέλεις τουλάχιστον 600 χιλιάδες ευρώ. Η τοπική κοινωνία βοηθάει με τον τρόπο που μπορεί, αλλά όλοι έχουν… ζόρια».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Μέχρι στιγμής ο Ηρακλής δεν έχει ζητήσει εισιτήρια, αν ζητήσει πάντως θα του τα δώσουμε».