Σελίδες

About

16 Φεβρουαρίου 2014

«Δύσκολα τα πράγματα»Ταδε εφη Θανασης Δημοπουλος.


cfoot2Κατσαβάκης: Να προβληματιστούν!

Εμφανώς ικανοποιημένος απ’ τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου που άφησε αιχμές για παίκτες του. «Δύσκολα τα πράγματα», είπε ο Θ. Δημόπουλος.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Εθνικού Γαζώρου): «Δείξαμε έναν ιδιαίτερο σεβασμό για τον αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά καλοί κατά διαστήματα. Υπήρχε μία κυκλοφορία, φτάσαμε στα γκολ. Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω με τον Θανάση (σ. Δημόπουλο), ότι θα υπήρχε μία αλλαγή και στην δική μας ψυχολογία, που ήταν εύθραυστη, μετα τα άσχημα αποτελέσματα.
Καρποφόρησε η δικιά μας η περίπτωση με το γκολ του Μπουντίνοφ, που ήταν και το παρθενικό του. Έχω την αίσθηση ότι μετά διαχειριστήκαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, ήρθε το δευτερο γκολ και βέβαια συνεχίζουν κάποια παιδιά να είναι εκτός καλής φόρμας, αυτή που είχαν στο ξεκίνημα, και αυτό είναι που πρέπει να με προβληματίσει και εμένα αλλά περισσότερο αυτούς, αν θέλουν να επανέλθουν στην ενδεκάδα. Εύχομαι με την σειρά μου καλή συνέχεια στην Αναγέννηση και ό,τι καλύτερο στον συνάδελφο».
Θανάσης Δημόπουλος (προπονητής Αναγέννησης Γιαννιτσών): «Όλα παίχτηκαν την στιγμή που κάναμε εμείς την ευκαιρία στην στημένη φάση και δεν κάναμε το γκολ. Αμέσως ήρθε το γκολ και εκεί πιστεύω ότι εάν η δική μας ευκαιρία γινόταν γκολ θα είχαμε άλλη ψυχολογία για το παιχνίδι. Πάντως συγχαρητήρια στον Γάζωρο είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, στρωμένη ομάδα με καλή κυκλοφορία. Έχει αλλαγή παιχνιδιού και πιστεύω ότι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ σήμερα. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα, μπορεί και το άγχος, γιατί κάθε παιχνίδι που περνάει δεν ξανάρχεται. Νομίζω ότι είναι δύσκολα και πρέπει τώρα να δείξουμε χαρακτήρα να μπορέσουμε να πάρουμε τα δύο παιχνίδια με Πιερικό και Καρδίτσα για να το παλέψουμε για να σωθούμε».