Σελίδες

About

26 Μαρτίου 2014

Μεγαλη επιτυχια στην παρουσιαση του βιβλιου της Ελενας Χουσνη

Με μεγάλη επιτυχία, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Δ.Σ. του Δημαρχείου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 23 Μαρτίου 2014 η παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Χουσνή, με τίτλο ‘’Στα ‘άδυτα των… δυτών’’ των εκδόσεων ΔΙΑΥΛΟΣ.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας και το βιβλιοπωλείο Νικολέτα Τσίτα – Αναργυροπούλου.
Η κ. Ελένη Τσώνη, Δικηγόρος, προλόγισε την συγγραφέα. Ο Εκπαιδευτικός, Ιστορικός, Συγγραφέας κ. Ιωάννης Παπαλαζάρου παρουσίασε το βιβλίο και διάβασε χαρακτηριστικά αποσπάσματα. Η εκπαιδευτικός κα Βαρβάρα Οσμαντζικίδου συντόνισε με επιτυχία την εκδήλωση. Υπεύθυνη οργάνωσης της εκδήλωσης ήταν η Έλλη Χουσνή.
Ο Βουλευτής Πέλλας και προσωπικός φίλος της συγγραφέως κος Διονύσης Σταμενίτης αναφέρθηκε στην προσωπικότητα της συγγραφέως και θυμήθηκε πτυχές από τα ‘παλιά’ φορτίζοντας συναισθηματικά την ατμόσφαιρα.
Η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της και τους λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές και το ακροατήριο, υπέγραψε βιβλία της για τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο Διοικητής τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέτρος Περδικάτσης, οι Αντιδήμαρχοι, Γεώργιος Τόσιος, Νίκος Σαμόπουλος, Χρήστος Πασσαλής, Λάκης Βασιλειάδης, ο Δημοτικός σύμβουλος Πέλλας Δημήτρης Στεργιούλας, ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου με την σύζυγο του εκπαιδευτικό Αγάπη Κορυφίδου, οι Περιφ. Σύμβουλοι, Μαρία Καράμπελα και Μαρία Ζωγράφου, ο Πρόεδρος της Ιστορικής & Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών ‘’Ο
ΦΙΛΙΠΠΟΣ’’ Χρηστάκης Ιωαννίδης, η Πρόεδρος του συλλόγου φίλων Βιβλίου Ν. Πέλλας Κάκια Παυλίδου, επίσης παρευρέθηκαν πολλά μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας και φίλοι του βιβλίου.
Βιβλία διατίθενται στο βιβλιοπωλείο Νικολέτα Τσίτα – Αναργυροπούλου, Ελ. Βενιζέλου 125, Γιαννιτσά. Τηλ.23820 27000