Σελίδες

About

27 Μαρτίου 2014

Ελαμψε δια της απουσιας της.....

Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, βιογραφικόΈκπληξη και απορία, τουλάχιστον, προκάλεσε η απουσία σύσσωμης της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.
Η παράταξη του κ. Παπανικολάου «Δημοτική Ενότητα» δεν εκπροσωπήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 26 Μαρτίου 2014 ούτε καν από ένα μέλος της.

Προφανώς θεώρησαν σημαντικότερο να επιδοθούν σε δημόσιες σχέσεις εν όψει προεκλογικής περιόδου, παρά να εμφανιστούν στο δημοτικό συμβούλιο. Να θυμίσω στους όψιμους και νεόκοπους δημοκράτες της αυτοδιοίκησης-σε αυτούς που διαφημίζουν περίτρανα την σοβαρή και υπεύθυνη στάση της αντιπολίτευσης- ότι προεκλογική περίοδος δεν σημαίνει αναστολή του Δήμου και των θεσμών του, γεγονός που εμφανώς αγνοείτε. Και επειδή υποπτεύομαι ότι η μαζική αυτή απουσία δεν οφείλεται σε κάποια ¨ιατρική¨ αιτία σας καλώ να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να πράξετε ανάλογα.
Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που ο δήμος ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω προεκλογικής περιόδου.
Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δήμο, να σεβόμαστε τους θεσμούς και να δουλεύουμε προς όφελος των δημοτών.
Δήμαρχος Πέλλας
Γρηγόρης Σωτ. Στάμκος.