Σελίδες

About

16 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ BASKETBALL ΤΟΥ Γ.Α.Σ. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στην Κοζάνη

  Στην Κοζάνη βρέθηκε η Giannitsa Basketball Academy προσκεκλημένη της Α.Ε. Κοζάνης για να πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργάνωσε η τοπική ομάδα. Η ομάδα του Μ. Αλέξανδρου συμμετείχε με 40 αθλητές γεννημένους τα έτη 1999,2000,2001. Σε ένα άρτια οργανωμένο τουρνουά οι αθλητές της πόλης των Γιαννιτσών αγωνίστηκαν με αντίστοιχους ηλικιακά αθλητές από τις πόλεις της Κοζάνης και των Γρεβενών σε μία σειρά από τρεις (3) αγώνες που τους πρόσφεραν πολλές εναλλαγές αθλητικών συναισθημάτων.

  Στο τουρνουά πήραν ακόμη μέρος οι ομάδες ΑΕ Κοζάνης, ΑΣ Σκυδραικός, Απόλλων Καρδίτσας, Άργος Ορεστικό, ΓΑΣ Έδεσσας 2011, Ζαφειράκης Νάουσας, Κεραυνός Αγ. Γεωργίου, Πιερικός-Αρχέλαος Κατερίνης, Μεταμόρφωση Βόλου, Φίλιππος Βέροιας και ΦΟ Αριδαίας.
Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:
Γιάννης Κασιμίδης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον coach Κ. Μαυροζούμη και στην ομάδα της Α.Ε. Κοζάνης για την άρτια διοργάνωση του Τουρνουά. Επίσης θέλω να τον ευχαριστήσω για την πρόσκληση και να διαβεβαιώσω ότι η G.B.A. θα είναι πάντα αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που θα κάνει για την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Τέλος τόσο εγώ όσο και οι προπονητές μας κ. Κ. Χατζηαντωνίου και κ. Χ. Χαριτίδης θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας που σε κάθε διοργάνωση δίνουν το παρόν τους αλλά και τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».
Κώστας Μαυροζούμης: «Σκοπός του Τουρνουά που διοργανώνουμε κάθε χρόνο είναι να μπορούν οι αθλητές των μικρών ηλικιών να πάρουν όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούν κάτι που πιστεύω ότι θα τους βοηθήσει στο μέλλον σαν παίκτες αλλά σίγουρα τώρα στην ηλικία που βρίσκονται θα τους γεμίσει με χαρά και εμπειρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο coach της G.B.A. Γιαννιτσών που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας καθώς επίσης και για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε».