Σελίδες

About

21 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: «Ανυποχώρητος στόχος μας η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και του Κ. Υ. Κρύας Βρύσης»

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε το Μ. Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου συνοδευόμενος από ομάδα υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων και στελεχών του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα».
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους νοσηλευόμενους, ενώ αντάλλαξε ευχές με τους επισκέπτες αλλά και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κατέστησε σαφές ότι:


Ανυποχώρητος στόχος είναι η διατήρηση και η αναβάθμιση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης, τα οποία τα τελευταία χρόνια αποδυναμώνονται και  υποβαθμίζονται συνεχώς, με αποκορύφωμα την ξαφνική μεταφορά της έδρας του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας από τα Γιαννιτσά στην Έδεσσα, με την δημοτική αρχή Πέλλας να παρακολουθεί τα γεγονότα, χωρίς να αντιδρά και να παρεμβαίνει ουσιαστικά.
Επισήμανε επίσης ότι είναι αδιανόητο και απαράδεκτο το γεγονός ότι εδώ και 10 μήνες δεν λειτουργεί ο Αξονικός Τομογράφος του νοσοκομείου Γιαννιτσών με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς που ταλαιπωρούνται σε γειτονικά νοσοκομεία ή απευθύνονται σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.
Ο κ. Παπανικολάου δεσμεύτηκε ως αυριανός δήμαρχος Πέλλας να αγωνιστεί για την στελέχωση του νοσοκομείου Γιαννιτσών με το απαιτούμενο προσωπικό και την περαιτέρω οικονομική του ενίσχυση.

«Η δημόσια δωρεάν πρόσβαση στην υγεία είναι δικαίωμα κάθε πολίτη αλλά και ευθύνη κάθε ευνομούμενης πολιτείας πόσο μάλλον σε συνθήκες βαθύτατης κοινωνικής, οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας προσθέτοντας την κάθετη αντίθεσή του σε οποιαδήποτε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της Δημόσιας Υγείας.