Σελίδες

About

12 Απριλίου 2014

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ στις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της ΔΕΥΑΠ του ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ από τον υποψ.Δήμαρχο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΜΠΑΜΠΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»

     Περιοδεία στις Υπηρεσίες της ΔΕΥΑΠ του Δήμου Πέλλας  πραγματοποίησε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας Αποστολίδης Μπάμπης.

     Συζήτησε με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΠ  για τις επικείμενες εκλογικές μάχες, αλλά και τη λειτουργία των Υπηρεσιών.
     Οι εργαζόμενοι μίλησαν για τις συνθήκες εργασίας, το εντατικοποιημένο ωράριο και τις ελλείψεις. Ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μπάμπης Αποστολίδης και από κοινού με τον σημερινό Δημοτικό Σύμβουλο της δημοτικής κίνησης Σίσκο Χρήστο, ανέδειξαν τις ευθύνες της δημοτικής αρχής, που λειτουργεί σαν προέκταση της κεντρικής διοίκησης και όχι σαν πραγματική τοπική αυτοδιοίκηση.
        Κάλεσαν τους εργαζόμενους να πάνε στην κάλπη με κριτήριο ψήφου τα προβλήματά τους, γιατί οι εκλογές είναι πολιτικές. Έκλεισαν την επίσκεψή τους , μετά από μεγάλη συζήτηση με τους εργαζόμενους, τονίζοντας την ανάγκη να ψηφιστούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ και στις τρεις κάλπες.





με τους εργαζόμενους στις Υπηρε-σίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, στον ΟΑΕΔ, στον ΟΑΕΕ ( πρώην ΤΕΒΕ ), στη ΔΟΥ, στην ΔΕΗ και τον ΟΤΕ.

Εισέπραξαν την αγωνία και την ανασφάλεια των εργαζομένων για το χώρο εργασίας του καθένα. Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τους επισήμαναν τους άμεσους στόχους της ΕΕ & της ελληνικής κυβέρνησης με το μπαράζ νέων αντιλαϊκών μέτρων στο δημόσιο από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρ-ρύθμισης με απολύσεις, καταργήσεις & συρρίκνωση φορέων,  ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, κατάργηση κάθε έννοιας νομιμότητας, «αξιολογήσεις απολύσεων», κλπ.
    Τόνισαν την ανάγκη καταψήφισης στις Ευρωεκλογές των κομμάτων, που έχουν για μονόδρομό τους την ΕΕ των αντεργατικών αποφάσεων, με επιλογή αντίστασης το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Ενιαία αγωνιστική επιλογή στις Περιφερειακές & Δημοτικές εκλογές να αποτελέσουν για όλους τους εργαζόμενους τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας & το Δήμο Πέλλας.