Σελίδες

About

28 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ''Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ''

Ιστορική Και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών "Ο Φίλιππος"Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” στα πλαίσια του προγράμματος εκδρομών που έχει καθιερώσει για τη γνωριμία Μουσείων –Αρχαιολογικών χώρων-Θρησκευτικών Μνημείων, διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στην Ξάνθη το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 και περιλαμβάνει :

1. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο των Αβδήρων (Η έκθεση καλύπτει την περίοδο από τον 7ο αιώνα π.Χ. μέχρι τον 13ο αιώνα μ.Χ.).
2. Επίσκεψη και ιστορικό περίπατο στην παλιά πόλη της Ξάνθης στη διάρκεια του οποίου αναπτύσσεται ένας διάλογος για την ιστορία, τις ιδιαίτερες τεχνικές και την εξέλιξη κάθε μορφής τέχνης στο ανθρώπινο περιβάλλον.
3. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο της Ξάνθης που στεγάζεται στο Αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου.
4. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας όπου στεγάζεται και το Εκκλησιαστικό Μουσείο της Μητροπόλεως Ξάνθης.

Η συμμετοχή στην εκδρομή κοστίζει 20€ κατά άτομο και περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς, ασφάλισης και ξενάγησης στο Μουσείο Αβδήρων.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7:00 π.μ. από την πλατεία Γκόνου Γιώτα και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει εγκαίρως να το δηλώσουν προσωπικά ή τηλεφωνικά : στα Γραφεία της Εταιρείας στη Δημάρχου Κ. Στάμκου 1 , 1ος όροφος
τηλ. 2382083684 και 2382025722 καθημερινά το πρωί 10:00π.μ. έως 1:00 μ.μ. και στο τηλέφωνο 6970350696

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για τη συμμετοχή στην εκδρομή θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΉΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”