Σελίδες

About

20 Μαΐου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Υψηλού επιπέδου και με την συμμετοχή όλων των τμημάτων της Σχολής Χορού της ΔΗΚΕΠΑΠ, πραγματοποιήθηκε η παράσταση της χρονιάς το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Με την καθοδήγηση της δασκάλας τους και καλλιτεχνικής διευθύντριας Ελευθερίας Ζαγανίδου, οι χορεύτριες – μαθήτριες της Σχολής Χορού της Δημοτικής Επιχείρησης Πέλλας παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα μουσικοκινητικής αγωγής, μπαλέτου και σύγχρονου χορού καθώς και HIP-HOP. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μαθήτριες της «Ευξείνου Λέσχης» Νάουσας όπου σε συνεργασία και με την σχολή των Γιαννιτσών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα απέσπασαν ιδιαίτερα οι μικρές χορεύτριες 4 ως 6 ετών που μέσα από την διδασκαλία όλης της χρονιάς, έδωσαν το μήνυμα της ουσιαστικής σημασίας του χορού και της κίνησης στα μικρά παιδιά. Συγκινητικό ήταν και το βίντεο που προβλήθηκε σε επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας κ. Ζαγανίδου, με εικόνες και σκηνές από τα μαθήματα και τις πρόβες στη διάρκεια όλης της χρονιάς στην Σχολή Χορού πλαισιωμένο με την ανάλογη μουσική.
Υπεύθυνη χορογραφιών και διδασκαλίας ήταν η καλλιτεχνική διευθύντρια και δασκάλα χορού που από την περασμένη χρονιά σε συνεργασία και με την ΔΗΚΕΠΑΠ στηρίζει την ανάπτυξη των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού στο Αλεξάνδρειο Ωδείο Γιαννιτσών.
Νέες εγγραφές γίνονται και στην διάρκεια του Ιουνίου για τη νέα σχολική χρονιά που θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.