Σελίδες

About

21 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Απ. Τζιτζικώστα σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

«Καλούμε τους πολίτες να εμπιστευτούν το έργο μας, το πρόγραμμά μας και την ικανή ομάδα της ‘’Αλληλεγγύης’’
για την Κεντρική Μακεδονία»
Μήνυμα στους πολίτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την «Αλληλεγγύη» και να γίνουν ένα απέναντι στα προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας, έστειλε το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του από τα Γιαννιτσά.
Ο Περιφερειάρχης που περιοδεύει από χθες στην Πέλλα, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θόδωρο Θεοδωρίδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης», τόνισε πως «έχουμε ένα πολύ συγκεκριμένο, κοστολογημένο και απολύτως εφαρμόσιμο πρόγραμμα. Έχουμε την ομάδα των ικανών στελεχών που μπορούν να κάνουν πράξη το όραμα της «Αλληλεγγύης». Έχουμε ως εχέγγυο το σημαντικό έργο μας». Συμπληρώνοντας ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που στήριξαν τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό συνδυασμό της «Αλληλεγγύης» και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής.
Ο κ. Τζιτζικώστας βρίσκεται στην Πέλλα από χθες το βράδυ, όπου και περιόδευσε στην Έδεσσα, ενώ σήμερα το πρωί βρέθηκε στα Γιαννιτσά όπου παρακολούθησε τη πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, ανταλλάσσοντας ευχές με τους κατοίκους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και επισκέφτηκε την εμπορική αγορά της πόλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» ευχαρίστησε τους κατοίκους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν την Κυριακή, λέγοντας μάλιστα πως «η νέα αρχή έγινε. Την ερχόμενη Κυριακή η εντολή σας θα είναι πιο δυνατή για να συνεχίσουμε το έργο μας».
Οι περιοδείες του Περιφερειάρχη και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» συνεχίζονται με τις επισκέψεις του σήμερα στο Κιλκίς και αύριο στη Χαλκιδική.