Σελίδες

About

26 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΔΕ ΠΕΛΛΑΣ 2013-2014‏




Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας πραγματοποίησε την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχίας (Έδεσσα) εκδήλωση με θέμα: «Απολογισμός Σχολικού Έτους 2013-2014 της ΔΔΕ Πέλλας».


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, ο Δήμαρχος Έδεσσας, εκπρόσωποι λοιπών φορέων της περιοχής της Πέλλας, Σχολικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων, εκπρόσωποι των τοπικών ΕΛΜΕ, εκπαιδευτικοί, μαθητές, συγγενείς και φίλοι μαθητών.
Αρχικά, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της ΔΔΕ Πέλλας, οι συνεργασίες με διάφορους φορείς και οι δράσεις των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Στη συνέχεια δόθηκαν έπαινοι σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς, που σχετίζονται με τη λογοτεχνία, τον αθλητισμό, τις φυσικές επιστήμες, την κοινωνική αρωγή, κ.ά. Ειδικότερα, βραβεύθηκαν 403 μαθητές και 101 εκπαιδευτικοί.
Η όλη εκδήλωση εντάσσεται – όπως δήλωσε ο Διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Κούγκας, κατά την εισήγησή του – στην κοινωνική
λογοδοσία που εφαρμόζει, μέσω και αυτής της εκδήλωσης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας.
Όλοι, όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, σχημάτισαν άριστες εντυπώσεις για όσα διαδραματίζονται στον χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Ειδικότερα, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, οι οποίοι παρέλαβαν επαίνους, αισθάνθηκαν, ότι επιβραβεύονται οι προσπάθειές τους και αναγνωρίζονται οι κόποι τους. Όλα τα παραπάνω ολοκληρώθηκαν μέσα σε κλίμα συνεργασίας, εμπιστοσύνης, αλληλοκατανόησης, αλλά και ανατροφοδότησης, μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ήτοι: των σχολείων, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων.