Σελίδες

About

29 Ιουνίου 2014

ΓΙΑΝΝΙJAZZ 2014

Ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια, δηλαδή μέσα στην κρίση και την οικονομική κατάρρευση χιλιάδων νοικοκυριών σε όλη τη χώρα. Κάπου εκεί νέοι άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική, τις τέχνες, τα όνειρα και θέλουν έναν καλύτερο ανθρώπινο κόσμο για τα παιδιά τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ιδέα. Ένα φεστιβάλ που θα χαρίσει χαμόγελα. Μια γιορτή αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες επιβίωσής τους. Το μεγάλο αυτό πάρτι ονομάστηκε «ΓΙΑΝΝΙJAZZ». 


Οι ''γιαννιjazz'' είναι μια παρέα από τα Γιαννιτσά που αργότερα έγινε πολιτιστικός σύλλογος, με κοινό σημείο την αγάπη για την ζωντανή μουσική και με σκοπό να ακουστούν στην πόλη καλλιτέχνες από τον χώρο των blues, jazz, ethnic, balkan, funk, reggae, ελληνικό rock και έντεχνο. Μέσα από τη μουσική ήρθε και η ιδέα της αλληλοστήριξης στον συνάνθρωπο. Με την διοργάνωση ενός μεγάλου παζαριού μεταχειρισμένων αντικειμένων και ρούχων, υποστηρίζονται οικογένειες που τα έχουν ανάγκη και τα έσοδα από τις πωλήσεις όσων ειδών αγοραστούν, δίνονται στο Γεύμα Αγάπης του Αγίου Γεωργίου, που προσφέρει καθημερινά φαγητό σε περισσότερες από 100 οικογένειες της πόλης. 

Τι λένε τα μέλη-εθελοντές της διοργάνωσης «εαρινή ισημερία σημαίνει άνοιξη, σημαίνει αλλαγή ώρας, σημαίνει πολλαπλά κλικ. Εμείς, με την ευκαιρία αυτή, σημαίνουμε την έναρξη του φετινού jazzoπάζαρου! Με την ελπίδα ότι προλαβαίνουμε προτού αποφασίσουμε να ξεφορτωθούμε τα ‘’αχρείαστά’’ μας, να προσκαλέσουμε όσους θέλουν να συμμετέχουν δίνοντας ή αγοράζοντας μεταχειρισμένα είδη. Η ιδέα είναι να φέρει ο κόσμος ότι δεν χρειάζεται (στα σημεία συλλογής) και στην συνέχεια εφόσον διαχωρίζονται, ορίζεται ένα πραγματικά χαμηλό αντίτιμο για το καθετί και αυτά εκτίθενται και πωλούνται στο χώρο του πάρκου κατά τις μέρες του open air party των γιαννιjazz 27-28-29 Ιουνίου. Τα έσοδα διατίθενται στο γεύμα αγάπης. Το περσινό jazzoπάζαρο "έσκισε". Είναι βέβαιο ότι φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία!».

πηγη.zougla.gr



ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ .....

Ευχομαστε του χρονου να πατε ακομα καλυτερα και αν μπορουμε να προσφερουμε και μεις κατι σ αυτην την προσπαθεια θα το καναμε με μεγαλη μας χαρα...