Σελίδες

About

20 Ιουνίου 2014

Το πρώτο Web-Seminar και 2 νέα μαθήματα της Ελληνικής Γεωργίας‏


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο 2ος Κύκλος Μαθημάτων της Ελληνικής Γεωργίας ολοκληρώνεται με 2 νέα μαθήματα που ξεκινάνε στις αρχές Ιουλίου. Παράλληλα, το 1ο Web Seminar της Ελληνικής Γεωργίας είναι γεγονός και απευθύνεται σε κάθε επιχειρηματία αγρότη.
Εξειδικευμένοι καθηγητές, στοχευμένες και πλήρεις παρουσιάσεις-σημειώσεις, η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη τεχνολογία στον τομέα της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, η συνέπεια και η ποιότητα σε κάθε υπηρεσία υποστήριξης και πάνω από όλα η συνεργασία όλων των γεωπόνων της Ελληνικής Γεωργίας με σκοπό τη σωστή και ολοκληρωμένη κατάρτιση των εκπαιδευόμενων, συνθέτουν την εικόνα του πρότυπου ηλεκτρονικού σχολείου αγροτικής-πράσινης κατάρτισης της Ελληνικής Γεωργίας.

Web Seminar: Κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα για το αγροτικό μου προϊόν

Συνολική διάρκεια: 7 ώρες
Στο παρόν σεμινάριο – αποκλειστικά για ιστοσελίδες με αγροτικό ενδιαφέρον – θα μάθουμε όλα τα βήματα που πρέπει να κάνουμε  ξεκινώντας από το μηδέν. Θα μάθουμε, με ποιον τρόπο θα κατασκευάσουμε μια ποιοτική και λειτουργική ιστοσελίδα και πως θα την αναδείξουμε με σκοπό να αναρριχηθούμε στις μηχανές αναζήτησης, με απώτερο στόχο την προβολή και την προώθηση του αγροτικού μας προϊόντος.
Δείτε τη δομή του σεμιναρίου και συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής εδώ.
Συνολική διάρκεια online παραδόσεων: 20 ώρες
Στόχος του μαθήματος είναι η κατανόηση της φιλοσοφίας της μη χημικής καταπολέμησης των φυτοπαράσιτων και η εξοικείωση με τις κυριότερες κατηγορίες μέσων αντιμετώπισής τους στο πλαίσιο της Βιολογικής Γεωργίας. Επίσης θα γίνει εκμάθηση της στρατηγικής για τη δημιουργία σχεδίου φυτοπροστασίας σε δεδομένη καλλιέργεια.
Δείτε τη δομή του μαθήματος και συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής εδώ.
Συνολική διάρκεια online παραδόσεων: 20 ώρες
Σκοπός του μαθήματος είναι η παροχή ουσιαστικών πληροφοριών σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας και τη διατροφική αξία των καινοτόμων/εναλλακτικών καλλιεργειών. Στη συνέχεια αναφέρονται τα βασικότερα ενεργειακά φυτά που μπορούν να καλλιεργηθούν στη χώρα μας και το κέρδος που μπορούν να αποφέρουν στον Έλληνα παραγωγό.
Δείτε τη δομή του μαθήματος και συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2110122515, 6977890474, στο email: info@ellinikigeorgia.gr και στο δικτυακό τόπο της Ελληνικής Γεωργίας http://www.ellinikigeorgia.gr/