Σελίδες

About

27 Ιουλίου 2014

ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ Επιταγή εισόδου νέων στην εργασία. Αξιζει την προσοχη σας...(Ορθη επαναληψη)

IEK AKMHΣτο πλαίσιο της ανακοίνωσης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, του σχεδίου πρόσκλησης για διαβούλευση της δράσης ¨Επιταγή εισόδου για νέους από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχείρησης για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας¨, το ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ σας ενημερώνει:

  • ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ: Αφορά ανέργους πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 25 έως 29 ετών (γεννηθέντες από 1/1/1985 έως 31/12/1989)
  • ΤΙ ΑΦΟΡΑ:Αφορά στην παροχή υπηρεσιών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης οι οποίες περιλαμβάνουν: • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 100 ωρών • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, διάρκειας 400 ωρών, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες. • Υπηρεσίες υποστήριξης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
  • ΠΟΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ: Το συνολικό εκπαιδευτικό επίδομα (θεωρητικής και πρακτικής άσκησης) κάθε καταρτιζομένου, συνολικά ανέρχεται σε 2.530€ για τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, και 2.280€ για τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων). * Το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 600€ για όλους τους ανέργους (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων). * Το επίδομα πρακτικής άσκησης για κάθε καταρτιζόμενο ανέρχεται συνολικά σε 1.930€ για τους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ και σε 1.680€ για τους αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ- ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ: Υποβολή της «Αίτηση συμμετοχής» σε ηλεκτρονική μορφή θα γίνεται μέσω διαδικτύου, στην ειδική ιστοσελίδα http://www.voucher.gov.gr. Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίζει με την προκήρυξη του Προγράμματος, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου θα γίνει ΑΜΕΣΑ μετά την λήξη της
διαβούλευσης (29/7/2014)
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Το ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ είναι στην διάθεση σας για κάθε πληροφορία σχετικά με την δράση ( μοριοδότιση, συλλογή δικαιολογητικών), στην διευκόλυνση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, και την ηλεκτρονική παρακολούθηση της διαδικασίας επιλογής, παρακολούθησης και ολοκλήρωσης της συμμετοχής του άνεργου στη δράση. Επίσης στην επιλογή της επιχείρησης πρακτικής άσκησης από το μητρώο το οποίο έχει καταρτίσει το ΚΕΚ (σε συνεργασία με τους λογιστές-φοροτέχνες της ευρύτερης περιοχής) για την συγκεκριμένη δράση.
Το ΚΕΚ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ στεγάζετε στην οδό Αναγεννήσεως 6 δίπλα στην κεντρική είσοδο του γηπέδου των Γιαννιτσών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2382083443. Ώρες λειτουργίας 9,00-2,00 το πρωί και 5,00-9,00 το βράδυ.