Σελίδες

About

30 Ιουλίου 2014

"Πρώτη" με πολλά νέα πρόσωπα!



Η πρώτη προπόνηση έγινε στο δημοτικό στάδιο της πόλης παρουσία περίπου 50 οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου. Η προετοιμασία ξεκίνησε με 17 ποδοσφαιριστές μια αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ολοκληρωθούν και άλλες μεταγραφές και να κλείσει το ροστερ της ομάδος.

Η πρώτη πρόπονηση έγινε κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Βασίλη Ασλανίδη και του γυμναστή Δαρδανελιώτη που θα είναι και φέτος στην ομάδα. Το πόστο του γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Στέργιος Κιούρκας, ενώ παρόν στην πρώτη ήταν και όλη σχεδόν η διοικηση παρουσία και του προέδρου κ Σαββουλίδη που μίλησε στους παίκτες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.
Το παρόν τους έδωσαν 17 παίκτες να αναφέρουμε τα ονόματα τους μιας και όλοι τους είναι νέες μεταγραφές, αφού από πέρσι η ομάδα των Γιαννιτσών δεν πήρε σχεδόν ούτε ένα δελτίο.
Καραδήμος (Γαλατάδες), Καρακάσογλου (Μύκονος), Κιόρτσης (Ελπίδα Εδ), Ουζούνης (Ριζάρι), Μπίνας (ΠΑΟΚ Γ.), Τσόρμπας (Ελπίδα ΕΔ.), Μπάρμπας (Ακαδημία Αναγέννησης), Καπουσουτζης (ΠΑΟΚ Γ.), Μπάμπαλης (Ν. Πέλλα), Βερβερής (Μελίσσι), Κοροσίδης (Ν. Πέλλα), Ξανθόπουλος) (Πέλλα), Λυσίτσας (Αναγέννηση Γ), Ρίτε (Ν. Μυλοτοπος), Λιτοβολής (Κοζάνη), Γκάρτσος (Γαλατάδες), Κόντος.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του νεαρού, Παύλου Κοροσιάδη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται μία... ανάσα από την συμφωνία του με την ομάδα της Πέλλας, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρυσι ανήκε στην Κ17 του Πανθρακικού.