Σελίδες

About

22 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 14ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ενόψει της πραγματοποίησης των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης της 14ης Σεπτεμβρίου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καλεί τους
εκπροσώπους των Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων της Π.Ε. Πέλλας σε συνάντηση στο Διοικητήριο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος Διοικητηρίου), στην Έδεσσα, την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει:
“Αξιότιμοι Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων Π.Ε. Πέλλας,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για την έγκαιρη προετοιμασία και άρτια οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας με πιθανότερη ημερομηνία εορτασμού την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014.






Προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας και ο εορτασμός να λάβει ένα ευρύτερο ιστορικό και παλλαϊκό περιεχόμενο, σας προσκαλώ να παραβρεθείτε σε συνάντηση-συζήτηση για την από κοινού οργάνωση του περιεχομένου των επίσημων εκδηλώσεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος Διοικητηρίου), στην Έδεσσα, την Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και αναμένω τη θετική και εποικοδομητική συμβολή σας στον επίσημο εορτασμό.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας».