Σελίδες

About

30 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Τ.Ε.Ε. ΠΕΛΛΑΣ‏

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πέλλας επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα θητεία του, στη διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, στην επίσκεψη παραβρέθηκαν οι μηχανικοί Αβραμίδης Ελευθέριος (Πρόεδρος), η Ελένη Ζαμινού (Γραμματέας) και οι Στόγιος Παναγιώτης και Τομόσογλου Κυριάκος (μέλη).

Ο Πρόεδρος των Μηχανικών Πέλλας κ. Αβραμίδης απευθυνόμενος στον κ. Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ανάπτυξης. Με την ευκαιρία επισήμανε τα προβλήματα του τεχνικού κόσμου και τις αναπτυξιακές ανάγκες και δυνατότητες της Πέλλας. Επίσης,





σημείωσε ότι η προώθηση της ανάπτυξης προϋποθέτει συνεργασία, γνώση των θεμάτων και προγραμματισμό, σύμφωνα με το ελληνικό και κοινοτικό πλαίσιο χρηματοδότησης και υλοποίησης αναπτυξιακών έργων. «Θεωρούμε ευτύχημα το γεγονός ότι ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συμβαίνει να έχει και την ιδιότητα του μηχανικού, καθώς έτσι έχει εμπεριστατωμένη γνώση για τα σημαντικά θέματα του κλάδου των μηχανικών και τις κατάλληλες ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν για την επίλυση προβλημάτων ή στήριξη της ανάπτυξης», τόνισε.

Ο κ. Θεοδωρίδης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τα σημαντικά αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και αυτά τα οποία προγραμματίζονται. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι Μηχανικοί της Πέλλας ενδιαφέρονται για τον τόπο τους και αυτό έχει σημαντικά θετικά οφέλη στην αρτιότητα και καλή ποιότητα κατασκευής των έργων που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή τους.