Σελίδες

About

29 Σεπτεμβρίου 2014

Εκτος κυπελου η ομαδα της Αναγεννησης

Αν και η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν καλύτερη, την ίδια ώρα παρουσιάστηκε άτυχη και το... έμπειρο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την «σκότωσε» στο 85’ (1-0), παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου!

Η ομάδα της Πέλλας έχασε πληθώρα ευκαιριών, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και υπάρχει μια πολύ γνωστή έκφραση ότι η μπάλα τιμωρεί , έτσι τιμώρησε την ομάδα των Γιαννιτσών στην μοναδική φάση στην περιοχή της για το Κοκκινόχωμα που ήρθε από στημένη φάση και ολιγωρία της αμυντικής λειτουργίας.
Πάντως στο ματς αυτό οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης σε σχέση με το ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά σίγουρα χρειάζεται περαιτέρω δουλειά. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι κυρίως  των γηπεδουχων.
ΦΑΣΕΙΣ  ΓΚΟΛ
12'Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Καπουσούζη πέρασε άουτ.
Στο 27' δυνατό σουτ του Σάρρου έξω από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ με δυσκολία ο Παπαδόπουλος
Στο 44' νέα μεγάλη στιγμή για την Αναγέννηση Γιαννιτσών και πάλι με τον Σάροο που μπήκε στην περιοχή σούταρε η μπάλα έφυγε σύριζα άουτ.
Στο 55' νέο σουτ για τα Γιαννιτσά με τον Ρητε πέρασε άουτ.
Στο 57' νέα μοναδική ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Καπουσουζη να φέυγει από τα δεξιά να πασάρει στον Μωυσιάδη που με την σειρά του έδωσε στον Μπαμπαλη που σούταρε μέσα από την περιοχή άλλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.
Στο 65' νέ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση με τον Ρητε να περνά 5 παίκτες να σεντράρει στον Καπουσουζη που μέσα από την μικρή περιοχή αστόχησε. Περνώντας η μπάλα σύριζα άουτ.
Στο 85' γκολ για το Κοκκινόχωμα κόντρα στην ροή του αγώνα όταν μετά από κόρνερ ο Σαουλίδης από κοντά πέτυχε το 0-1 για την ομάδα του.
Διαιτητής : Μαρόπουλος (Ημαθίας)
Κίτρινες: Σάρρος, Ουζούνης,

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ(Ασλανίδης): Τεντώνης, Αγτζίδης, Λυσίτσας(88' Κιορτσης), Σιδηρόπουλος, Πομάκης, Ουζούνης(83' Μυλωνάς), Καπουσούζης(69' Καραδήμος), Μπαμπαλης, Μωυσιάδης, Σάρρος, Ριτε.
Κοκκινόχωμα( Καραμπιμπέρης ): Παπαδόπουλος, Γεωργαντέλης, Κανέλλας, Φωτόπουλος, Τσιάρας, Μπατάκογλου(65' Κεφαλάς), Λολη, Μεταλίδης, Σαουλίδης, Τσίλογλου (46'Κωνσταντινίδης Π), Ταχματζίδης(89'Φωτόπουλος).